Eigenschappen

Cementgebonden gietvloer

Milieuvriendelijke materialen en plantaardige oliën

Geschikt voor vloerverwarming en –koeling

Extra topcoat met matte afwerklaag

Eigenschappen

Cementgebonden gietvloer

Milieuvriendelijke materialen en plantaardige oliën

Geschikt voor vloerverwarming en –koeling

Extra topcoat met matte afwerklaag

Toepassing

Welke functie de ruimte ook heeft, een vloer heeft het letterlijk zwaar te verduren. Elke voetstap laat zijn eigen voetafdruk achter. Laat staan wat kinderen en huisdieren met uw vloer kunnen doen. Next Floors gietvloeren zijn duurzaam, sterk, kind- en huisdiervriendelijk. We zijn van alle markten thuis en werken graag samen met u aan de beste oplossing en een bijzonder interieur.

Van woonkamer tot badkamer tot openbare ruimte

Next Floors gietvloeren zijn functioneel én decoratief. Dit zorgt ervoor dat onze vloerafwerking ideaal is voor huiselijke sferen, zoals woonkamers, slaapkamers, keukens en badkamers. Maar ook in zakelijke ruimtes en openbare ruimtes, zoals showrooms, expositieruimtes, kantoren en winkels, vormen onze vloeren een stabiele ondergrond. Welke uitstraling u ook nastreeft.

Uw veiligheid heeft onze prioriteit

Next Floors gietvloeren zijn niet alleen comfortabel en duurzaam, maar ook veilig. Door de unieke biopolymeren samenstelling is een betonvloer van Next Floor de beste vloerbedekking voor mensen met allergieën. Daarnaast zijn onze vloersystemen AgBB, ISO en TUV getest en gecertificeerd op brandveiligheid. De producten die wij gebruiken zijn emissievrij: goed voor u en voor het milieu.

Van strak en functioneel tot uitbundig en levendig: onze vloersystemen zijn sterk, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Kies een vloer voor het leven. Kies voor uw ‘Next Floor’

De gietvloeren specialist van Nederland

Bezoek showroom