info@nextfloors.nl +31 (0)161-728900

Over ons

 

Wij zijn een jong en innoverend bedrijf met een vernieuwend zicht op een zeer persoonlijke benadering. Met veel oog voor uw persoonlijke wensen willen wij u op ieder mogelijk gebied een onvergetelijke ervaring geven, van openhartige en eerlijke gesprekken tot een bezoek aan uw huis na oplevering van uw vloer.

 

Ons team bestaat uit medewerkers die meer dan 25 jaar ervaring hebben op het gebied van al onze vloeren, dus succes gegarandeerd!

 

Heeft u nog meer interesse gekregen in ons, onze vloeren of juist allebei? U kunt altijd geheel vrijblijvend onze prachtige showroom bezoeken in Rijen ,centraal gelegen tussen Breda, Eindhoven, Waalwijk, Den Bosch en Tilburg, die een hele toegankelijke en huiselijke sfeer heeft.
 

 

 

Een schitterende belevenis


Een vloer is volgens ons meer dan alleen de basis van de ruimte. Wij zien het als een belevenis waar een levendige emotie bij komt kijken. Als vooruitstrevend bedrijf hebben wij een zeer uitgebreide collectie van verschillende soorten vloeren en leggen wij de beste kwaliteit gietvloeren op een duurzame en milieuvriendelijke manier. 

 

 

Ongekende kwaliteit


Onze gietvloeren hebben tal van verschillende voordelen. De gietvloeren van Next Floors zijn namelijk geheel naadloos, zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen aangebracht worden op iedere ondergrond en bestaande vloer, en eventuele vloerverwarming is ook geen enkel probleem.
Bij elk interieur hoort een perfect passende vloer. Wij brengen aan uw vloer de perfecte, adembenemende beleving waar u elke dag opnieuw van geniet.

 

 

Eindeloze mogelijkheden


De mogelijkheden van de Next Floors gietvloeren zijn eindeloos. U kunt kiezen uit alle kleuren, maar ook een combinatie daarvan in een drukke of lichte melering. Van strak en vlak tot stoer en robuust; bij ons is alles mogelijk. Als u op zoek bent naar design, ruimte en een hoogwaardige uitstraling, dan bent u bij Next Floors op het perfecte adres.

 

 

Voor elke situatie


Onze gietvloeren zijn geschikt voor elke situatie. Wij passen de vloeren toe in zowel winkels, kantoren, woonhuizen, maar ook in bijvoorbeeld ziekenhuizen en musea. Er zijn eindeloze mogelijkheden in het gebruik. U kunt de warme, huiselijke sfeer in huis halen door een rustige vloer te kiezen, maar u kunt natuurlijk ook extra beleving creëren door een robuustere vloer of melering  te kiezen. Bij ons kunt u uw dromen van uw vloer werkelijkheid maken met als resultaat een sensationele, bijzondere gietvloer.