Wij zijn Next Floors

Even voorstellen

Iets meer dan 30 jaar geleden verkocht ik – Marton – mijn eerste grindvloer op de Huishoudbeurs in Amsterdam. Sindsdien heb ik vele ontwikkelingen op het gebied van grindvloeren en materialen, waaronder epoxy en PU, meegemaakt. Tot aan de eerste betonlook vloer toe. Ik heb toen mijn eerste website opgezet met verschillende vloertypen – met o.a. pvc, tegels, hout en tapijt – en heb vele beurzen bezocht. Juist mijn passie en opgedane kennis en ervaring hebben geleid tot Next Floors.

 

Bij Next Floors zijn we open en eerlijk, en werken we samen met de beste mensen uit hun vak: zij weten als geen ander wat het leggen van een vloer inhoudt. Onze fabrikant zit al sinds 1978 in het vak. We maken gebruik van natuurlijke materialen die kindvriendelijk en diervriendelijk zijn. Zo zorgen we ervoor dat elke stap die u neemt op onze vloer de juiste voetafdruk achterlaat.

 

Nu en in de toekomst

Een vloer is meer dan alleen een vloer. Het is iets waar u dag in dag uit overheen loopt en tegenaan kijkt. Een vloer bepaalt de sfeer van uw ruimte en heeft een eigen temperatuur. Daarom zijn we continu met de toekomst bezig: we ontwikkelen onze producten voortdurend, zodat we blijven innoveren en kunnen inspelen op uw wensen. Of dat nu functioneel is of op basis van smaak. Benieuwd? Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

‘Onze service is hartelijk. Onze communicatie transparant. En onze producten tot in de puntjes afgewerkt.
Op welk vlak u ook advies nodig heeft, wij helpen u graag met uw vloer.’