#

Betonlook PSF (PSF PU Gietvloer)

(gemaakt van recycle plastic)

 

Veerkrachtig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam: de naadloze Betonlook PSF gietvloer is een natuurlijke, warme gietvloer. Doordat deze vloer licht-elastisch is, wordt geluid gedempt, krassen geminimaliseerd en scheuren overbrugd. Deze polyurethaan gietvloer wordt ingestrooid met vermalen plastic waardoor het een levendige uitstraling krijgt.

Ongeacht het type vloer, gebruiken wij altijd UV-blokkers in de topcoat. De Betonlook PSF gietvloer is ideaal voor ruimtes waarin weinig daglicht valt. Wilt u een vloer die 100% kleurecht is? Kies dan voor Betonlook PSF + UV. Ook is deze vloer te maken met epoxy of acrylaat als basis. Dit is dan uitsluitend voor de projectmarkt.

 

Eigenschappen

  • Gemaakt van milieuvriendelijke materialen en plantaardige oliën 
  • Vloeistofdicht, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming
  • Verkrijgbaar met UV-topcoat of 100% kleurechte coating
  • Elke vloer is handgemaakt en dus uniek en wordt met de hand ingestrooid

 

Onderhoud

Dankzij de flexibiliteit van de materialen in combinatie met de topcoat kan vrijwel niets in de vloer trekken. De rode wijn die u heeft gemorst, is zelfs na 3 dagen nog makkelijk afneembaar. Hierdoor is deze Betonlook PSF eenvoudig te onderhouden en reinigen. Gebruik een stofzuiger of stofwisser voor dagelijks vuil en verwijder vlekken met lauwwarm water en een dopje schoonmaakmiddel zonder zeepresten.

Kleuren

Alle kleuren zijn mogelijk, of u nu één of twee kleuren kiest. Met een duokleur creëert u vegen, wat zorgt voor een karakteristieke betonlook. Liever één kleur? Ook dat is mogelijk. Deze gietvloer is namelijk verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren. De plastic vlokken zijn altijd gemêleerd. In alle kleuren toe te passen.

 

Vloerdikte

Deze Betonlook PSF is 2 tot 4 mm dik, op een geschikte ondergrond. Dankzij de elastische eigenschappen van de vloer kan deze vloer op vrijwel elke ondergrond worden toegepast, op basis van een goede voorbehandeling. Hoe strakker uw ondervloer, hoe mooier wij de vloer kunnen leggen voor u. 

 

Aantal benodigde werkdagen

Voor het gieten van deze Betonlook PSF rekenen wij zo’n 3 tot 4 dagen. Beginnen wij op maandag? Dan loopt u de maandag erop zeker weer goedgemutst over uw nieuwe vloer.

Na 24 uur kunt u de vloer voorzichtig betreden en na 7 dagen is uw vloer volledig belastbaar.