#

Gietvloer prijs

Om de gietvloer prijs te bepalen worden er verschillende factoren meegenomen. Op deze pagina leggen wij u hier graag meer over uit.

 

Voor een op maat gemaakte prijs indicatie klik de button hier onder.

 

Prijs offerte op maat

Wat is een gietvloer? 

 

Een gietvloer is een naadloze, strakke en moderne vloer. Door middel van gieten wordt de vloer aangebracht en vaak wordt de gietvloer gemaakt van kunstof. Het creëert een warme en moderne uitstraling, waardoor het ideaal is om een gietvloer in een garage te leggen. Er zijn twee soorten kunststof gietvloeren: polyurethaan (PU) of epoxy.

 

Wat kost een gietvloer? 

 

Wat zijn de prijzen van een gietvloer? Om de gietvloer prijs te bepalen worden er verschillende factoren meegenomen.

De volgende factoren zijn van belang:

 

 • Aantal vierkante meters
 • Staat van de ondervloer, in verband met voorbereidingswerkzaamheden
 • Type gietvloer
 • Soort opbouw Kleur(en)
 • Arbeidskosten

 

In het algemeen betaalt u een lagere prijs per m2 als u meer vierkante meters afneemt,
daarom is het ook erg interessant om meerdere verdiepingen te laten maken of bij
nieuwbouw projecten samen met de buren een vloer te kopen. Daarnaast is het ook interessant
voor bedrijven, showrooms, winkelpanden en kantoorruimtes.

 

Bij NextFloors kunt u een lange tijd genieten van uw gietvloer, dit omdat wij samenwerken met de beste fabrikanten, om zo voor u de hoogste kwaliteit mogelijk te leveren. Daarmee zijn wij onderscheidend ten opzichte van de concurrenten.

 

Meer over de gietvloer

De voordelen van Next Floors gietvloeren:

 

Gietvloeren worden steeds populairder binnen bedrijven en woningen. De duurzame gietvloeren van Next Floors hebben vele voordelen. Ze zijn namelijk:

 

 • Sterk en duurzaam

 • Geluiddempend

 • Brandvertragend

 • Waterdicht

 • Ideaal met vloerverwarming

 • Makkelijk in onderhoud

Onderhoud

 

Een gietvloer kunt u het beste onderhouden met een zachte bezem, stofwisser of stofzuiger met parketborstel. Pas op met zand, dat kan namelijk krassen veroorzaken. Goed dus om regelmatig de vloer schoon te maken. Reguliere of agressieve schoonmaakmiddelen kunt u beter laten staan. Deze laten vaak zeep residu achter wat kan leiden tot een vettige en gladde vloer.

Veiligheid als prioriteit

 

Wanneer we onze gietvloeren leveren, kunt u ervan uitgaan dat de vloeren veiligheid garanderen. Het doel van ons was om de gietvloeren zo veilig, duurzaam en comfortabel mogelijk te produceren. Dankzij de biopolymeren samenstelling heeft u geen last van eventuele allergieën. Onze vloeren zijn AgBB, ISO en TUV getest en hebben een certificering voor brandveiligheid.

Kwaliteit gegarandeerd 


Omdat we weten dat de details het verschil maken, kunt u dankzij onze ruime materiaal- en kleurkeuzes uw eigen vloer geheel zelf samenstellen. Bovendien is Next Floors aangesloten bij NOA. Zo weet u zeker dat u met echte vakmensen te maken heeft die uw wensen begrijpen en doorvertalen naar het gewenste eindproduct.