Gietvloeren

 

Lopen, werken en leven op een gietvloer die niet alleen goed voor het milieu is, maar ook uw ruimte de juiste uitstraling geeft. Een Next Floors vloer draait om beleving en kwaliteit, welke vloer u ook kiest.

 

We willen u een duidelijk en overzichtelijk beeld geven van de gietvloeren wereld. We gebruiken daarom geen ingewikkelde namen, maar houden het juist heel simpel. Service en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan voor openheid en transparantie! 

 

Offerte aanvragen Bezoek onze showroom

Moderne, duurzame en kwaliteit gietvloeren

 

Next Floors is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van gietvloeren. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden we een breed assortiment van vloeroplossingen. Onze gietvloeren zijn geschikt voor zowel uw interieur als exterieur en zijn gemaakt van duurzaam en milieubewuste materialen. Wij plaatsen uw gietvloer in Breda en omgeving op basis van uw wensen. Zo kunt u zelf uw ideale kleur samenstellen. Vrijwel alle kleurcombinaties zijn mogelijk. Met als resultaat: een moderne en unieke vloer die perfect aansluit bij uw interieur.

 

 

De voordelen van Next Floors gietvloeren

 

Gietvloeren worden steeds populairder binnen bedrijven en woningen. Met een strakke, naadloze gietvloer creëer u namelijk een stijlvolle en moderne uitstraling. Daarmee geeft u een open look aan de ruimte, waardoor u ruimtes makkelijker aan elkaar verbindt en warmte creëert. De duurzame gietvloeren van Next Floors hebben vele andere voordelen. Ze zijn namelijk:

 

  • Sterk en duurzaam

  • Geluiddempend

  • Brandvertragend

  • Waterdicht

  • Ideaal met vloerverwarming

  • Makkelijk in onderhoud

 

Veiligheid als prioriteit

 

Wanneer we een van onze gietvloeren leveren, kunt u ervan uitgaan dat de vloeren veiligheid garanderen voor bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer of openbare ruimte. Doel van ons was om de gietvloeren zo veilig, duurzaam en comfortabel mogelijk te produceren. Dankzij de biopolymeren samenstelling heeft u geen last van eventuele allergieën. Onze vloeren zijn AgBB, ISO en TUV getest en hebben een certificering voor brandveiligheid.

 

Kwaliteit gegarandeerd 

 

Omdat we weten dat de details het verschil maken, kunt u dankzij onze ruime materiaal- en kleurkeuzes uw eigen vloer geheel zelf samenstellen. Bovendien is Next Floors aangesloten bij NOA. Zo weet u zeker dat u met echte vakmensen te maken heeft, die uw wensen begrijpen en doorvertalen naar het gewenste eindproduct. 

Betonlook PSF (PSF PU Gietvloer)

(Plastic Sustainable Floor gemaakt van recycle plastic)

 

Ziet u het probleem ook overal? Plastic in het water, op de straat, in het park en bij de afritten langs de snelweg of in die bekende bocht waar u doorheen rijdt? Wij hebben ons dit persoonlijk aangetrokken en hebben besloten om een gietvloer te maken met afvalplastic toegevoegd. Het heeft de uitstraling van een vlokken gietvloer alleen hebben we er nu craddle 2 craddle plastic aan toegevoegd. Kijk maar eens naar de foto’s. Zo kunnen wij echt een begin maken met het voorkomen van microplastics in het milieu en het opruimen van dit plastic. We kunnen er nu een doel van maken om dit probleem op te lossen. Zo hoeven we niet al het afvalplastic te verbranden waarna we de microplastics uit de lucht inademen. Wist u dat er op de Noordpool meer microplastics uit de lucht valt dan sneeuw? (NASA, 2019)

 

Is deze vloer wellicht iets voor u? Deze naadloze vloeistofdichte vloer is verkrijgbaar in iedere kleur denkbaar en daarbij kunt u echt iets bijdragen om het plasticprobleem mee te verminderen. Of is dit wellicht iets voor uw werkgever, een vriend of familielid? Want deze vloer is te maken in iedere ruimte en op ieder oppervlakte. Groot of klein, alles helpt mee. Samen kunnen wij een bijdrage leveren met deze vloer met een unieke look.

 

Lees meer

De meest flexibele en groene gietvloer, de Betonlook Flex UV

 
Met gepaste trots laten we weten dat wij de meest flexibele gietvloer nu ook voor u kunnen maken. Het voordeel van deze flexibele vloer is dat deze onmogelijk uit zichzelf kan scheuren, maar wel aan alle wensen voldoet die u van een gietvloer mag verwachten. De Betonlook Flex UV is de enige groene gietvloer ter wereld. De vloer is gemaakt van een uniek materiaal welke afkomstig is uit een plantaardige olie. Deze gietvloer, genaamd de Betonlook Flex UV, is exclusief verkrijgbaar in Nederland en is flink anders dan een normale PU gietvloer. Deze Betonlook Flex UV is klimaatvriendelijk, recyclebaar en met deze vloer hebben we geen chemisch afval. Hiernaast geven wij 30 jaar garantie op het uitdrogen van de Betonlook Flex UV vloeren. Voor meer informatie nodigen we u graag uit op onze site;

 

Betonlook Flex / Flex UV