Gietvloeren

 

Lopen, werken en leven op een gietvloer die niet alleen goed voor het milieu is, maar ook uw ruimte de juiste uitstraling geeft. Een Next Floors vloer draait om beleving en kwaliteit, welke vloer u ook kiest.

 

We willen u een duidelijk en overzichtelijk beeld geven van de gietvloeren wereld. We gebruiken daarom geen ingewikkelde namen, maar houden het juist heel simpel. Service en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan voor openheid en transparantie! 

 

Offerte aanvragen Bekijk de toepassingen

Gietvloeren

 

Next Floors heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van gietvloeren. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden we een breed assortiment van vloeroplossingen, voor zowel het interieur als het exterieur. Wij plaatsen uw gietvloer in Breda en omgeving op basis van uw wensen. Zo kunt u zelf uw ideale kleur samenstellen. Vrijwel alle kleurcombinaties zijn mogelijk. Met als resultaat: een unieke vloer die perfect aansluit bij uw interieur.

 

 

De voordelen van Next Floors gietvloeren

 

Gietvloeren worden steeds populairder binnen bedrijven en woningen. Met een strakke, naadloze gietvloer creëer u namelijk een stijlvolle uitstraling. Daarmee geeft u een open look aan de ruimte, waardoor u ruimtes makkelijker aan elkaar verbindt en warmte creëert. De gietvloeren van Next Floors hebben vele andere voordelen. Ze zijn namelijk:

 

  • Sterk en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Brandvertragend
  • Waterdicht
  • Ideaal met vloerverwarming
  • Makkelijk in onderhoud

 

Veiligheid als prioriteit

 

Wanneer we een van onze gietvloeren leveren, kunt u ervan uitgaan dat de vloeren veiligheid garanderen voor bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer of openbare ruimte. Doel van ons was om de gietvloeren zo veilig, duurzaam en comfortabel mogelijk te produceren. Dankzij de biopolymeren samenstelling heeft u geen last van eventuele allergieën. Onze vloeren zijn AgBB, ISO en TUV getest en hebben een certificering voor brandveiligheid.

 

Kwaliteit gegarandeerd 

 

Omdat we weten dat de details het verschil maken, kunt u dankzij onze ruime materiaal- en kleurkeuzes uw eigen vloer geheel zelf samenstellen. Bovendien is Next Floors aangesloten bij NOA. Zo weet u zeker dat u met echte vakmensen te maken heeft, die uw wensen begrijpen en doorvertalen naar het gewenste eindproduct.