Betonlook Ciré

 

  • De enige waterdichte cementgebonden vloer in zijn klasse
  • Kleurecht, vloeistofdicht en niet-ontvlambaar
  • Duurzaam, hygiënisch, stoot- en krasvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en –koeling

 

Offerte aanvragen

 

Betonlook Gietvloer Ciré

 

Beton ciré, ook bekend als betonstuc of gewaxt beton, is een watergedragen product: een mengsel van cement en hars van biopolymeren. Deze combinatie creëert een strakke, dunne, sterke en robuuste betonnen vloer die door de toevoeging van kleurpigment in elke gewenste kleur geleverd kan worden.

 

Beton Ciré vloeren kenmerken zich door een robuust en stoer resultaat, waarvan u spontaan zin krijgt om op uw blote voeten te gaan lopen. Hoewel deze betonnen vloer een dun alternatief is voor gevlinderd beton, is het een ijzersterke, onderhoudsvriendelijke en robuuste vloer die in elke ruimte toegepast kan worden. Zelfs in uw badkamer.

cementgebonden, robuuste gietvloer

Meer over de Gietvloer "Betonlook Ciré"

Onderhoud

 

Een Beton Ciré vloer is niet alleen een lust voor het oog, maar bovendien ook erg praktisch. Door het gebruik van biopolymeren is de vloer veerkrachtig en wordt krasgevoeligheid geminimaliseerd. De betonnen vloer is makkelijk schoon te houden, dit doet u met een
stofzuiger en/of stofwisser. Onderhouden doet u eenvoudig met een niet-chemische allesreiniger.

Kleuren

 

De mooie structuur, strakke lijnen en verschillende kleuren is het mogelijk om de Beton Ciré vloer in ieder interieur toe te passen. Welke kleur u ook wilt, deze vloer is verkrijgbaar in alle RAL- en NCS-kleuren. Door het toevoegen van pigment aan de droge stof maken we de betonnen vloer kleurecht en verkleurt deze niet, ook in ruimtes met direct zonlicht of waar veelvuldig wordt gelopen.

Vloerdikte

 

Beton Ciré vloeren zijn 2 tot 3 mm dik, op een geschikte ondergrond. Dankzij de zelf nivellerende eigenschappen van de vloer kan deze vloer op vrijwel elke ondergrond worden toegepast, op basis van een goede voorbehandeling.