Gietvloer in Den Bosch

 

  • Klanttevredenheid 9,5

  • Eerlijk advies

  • 30+ jaar ervaring 

  • Aangesloten bij NOA

  • Hoogstaande kwaliteit gietvloeren

 

Showroom bezoeken

 

Next Floors gietvloeren Den Bosch

 

Bent u op zoek naar een mooie, kwalitatief uitstekende grind- of gietvloer in Den Bosch? Bij Next Floors helpen we u graag met het maken van de juiste keuze van een gietvloer, passend bij uw interieur. Samen kiezen we de beste optie uit en leveren we de gietvloer, onder andere in Den Bosch. Kom naar onze showroom en bekijk zelf onze milieuvriendelijke en onderhoudsarme grindvloeren en gietvloeren.

 

 

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Functionele gietvloeren en grindvloeren

Wij geloven in de ultieme samenhang van uw interieur. Uw vloer kan meerdere functies hebben. Enerzijds kan deze opvallend zijn en zichzelf verkopen, anderzijds kan de vloer door zijn rustige karakter kracht geven aan de rest van het interieur. Wij staan voor u klaar om daarin de juiste keuze te maken.

 

Veiligheid als prioriteit

Wanneer we uw gietvloer in of rond Den Bosch leveren, kunt u ervan uitgaan dat de vloeren veiligheid garanderen voor bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer of openbare ruimte. We hebben er prioriteit van gemaakt ze veilig, maar ook duurzaam en comfortabel te produceren. Dankzij de biopolymeren samenstelling heeft u geen last van eventuele allergieën. Onze vloeren zijn AgBB, ISO en TUV getest en hebben een certificering voor brandveiligheid.
 

Kom langs in onze showroom!

Op onze site kunt u onze vloeren bekijken via de inspiratiepagina. Daar kunt u een beeld krijgen van wat we allemaal aanbieden en hoe dat eruit ziet. Helaas geeft dit niet de echte ervaring van een gietvloer of grindvloer, daarvoor moet u hem in het echt beleven. Dit kan in onze showroom. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen. Wij ontvangen u graag.

 

Een gietvloer in Den Bosch bestellen

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden om een gietvloer in of rond Den Bosch te laten leveren, kunt u contact met ons opnemen door een bericht te sturen of te bellen. Daarnaast kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Een afspraak maken buiten de openingstijden om? Wij maken graag tijd voor u vrij! Laat het ons weten en we maken direct een afspraak.