Betonlook Nature

 

 • Cementgebonden gietvloer
 • Milieuvriendelijke materialen en plantaardige oliën
 • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
 • Extra topcoat met matte afwerklaag

 

Offerte aanvragen

 

Betonlook Gietvloer Nature

 

Alsof u op wolken loopt. Dat is de Betonlook Nature vloer: een gietvloer op basis van cement met de uitstraling van een gevlinderde betonvloer. We hebben deze vloer speciaal ontwikkeld naar aanleiding van de vraag naar een stoere, robuuste vloer met de look and feel van echt beton. Een mooie balans tussen comfort, stijl en industrieel, maar dan onderhoudsvriendelijker, warmer en goedkoper.

 

De moderne betonlook vloer heeft een geheel eigen karakter: hij is sterk, praktisch en naadloos afgewerkt voor een mooi natuurlijk effect. Door het eigentijdse karakter van de vloer is deze in uiteenlopende ruimtes toepasbaar: van woningen tot winkels tot kantoorpanden. De charme van deze vloer? Deze gietvloer komt nog beter uit de verf in combinatie met houten accessoires en kleurrijke details.

gietvloer met karakter

Meer over de Gietvloer "Betonlook Nature"

Onderhoud

 

De Betonlook Nature vloer is eenvoudig te onderhouden. De krasgevoeligheid van de vloer is vergelijkbaar met hout. De betonlook gietvloer is nagenoeg vloeistofdicht, waardoor een omgevallen glas wijn of een beker limonade van de kinderen nauwelijks vlekken achterlaten indien u deze direct schoonmaakt. Gebruik een stofzuiger met zachte borstel of stofwisser voor het grove vuil en maak de vloer verder schoon met lauwwarm water.

Kleuren

 

Deze vloer komt het best tot z’n recht in één kleur. Daarom leveren wij de Nature vloer in een monokleur in combinatie met de egaline met Biopolymeren, welke een witte kleur heeft, krijgt u de vegen, melering. Alle RAL en NCS kleuren zijn mogelijk, waarbij wij de kleurnuance en structuur samen met u bepalen. Zo zorgen we ervoor dat uw vloer uniek is en perfect aansluit bij de ruimte waar deze wordt gelegd.

Vloerdikte

 

Met een vloerdikte van 3 tot 4 mm dik is de betonlook vloer ontzettend veelzijdig: de vloer kan eigenlijk op bijna iedere ondergrond worden toegepast. Met hulp van de juiste voorbehandeling zorgen we ervoor dat deze industriële, stoere vloer in elke ruimte ligt alsof er nooit een andere vloer is geweest.

Aantal benodigde werkdagen

 

Voor het gieten van deze betonlook vloer rekenen wij zo’n 4/5 dagen. Wij brengen 5 verschillende lagen aan die samen zorgen voor een slijtvaste vloer.

 

 • Dag 1 (voorbereiding): de vloer wordt geschuurd en gestofzuigd, er worden profielen aangebracht, oneffenheden worden weggewerkt en er wordt een primer aangebracht.
 • Dag 2: er wordt een schraaplaag aangebracht.
 • Dag 3: de nature gietlaag van 3-4 mm wordt aangebracht in de door u gekozen kleurtint.
 • Dag 4: er wordt een topcoat, sealing aangebracht om de vloer dicht te zetten.
 • Dag 5: de laatste topcoat wordt aangebracht.

 

Na 24 uur is de vloer belastbaar en kunt u voorzichtig de eerste stappen zetten. Na 7 dagen is uw vloer volledig belastbaar en is er vrijwel niets wat deze vloer niet meer aankan. Hoewel wij invloed op de verwerking van de vloer hebben, is het uiteindelijke resultaat afhankelijk van de omstandigheden en omgevingstemperatuur. Omdat deze vloer een cementgebonden product is, speelt de ondergrond een grote rol. De Nature vloer volgt de ondergrond; als deze beweegt en scheurtjes vertoont, zal de nature vloer dit ook doen. Dit natuurlijke proces kunnen wij niet beïnvloeden en geldt voor alle cementgebonden vloeren. Ook kunnen er krimpscheurtjes zichtbaar worden. Hetzelfde als bij een échte betonlook vloer.

 

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide