#

Gietvloer kleuren

  • Leverbaar in talloze kleuren

  • De Betonlook Flex is in alle RALL/NCS kleuren beschikbaar.

  • Vita Sabbia (PU gietvloer)  in vijftien verschillende kleuren.

 

Offerte aanvragen

Wat is een gietvloer? 

 

Een gietvloer is een naadloze vloer die zich kenmerkt door zijn strakke en moderne design. Deze vloer wordt aangebracht door middel van een gietproces, gemaakt van kunststof materialen zoals polyurethaan (PU) of epoxy. Zijn warme en moderne uiterlijk maakt hem bijzonder populair in zowel woonruimtes, begane grond, eerste en tweede verdieping en in badkamers dankzij de vele kleurmogelijkheden.

 

 

Welke kleuren zijn er voor een gietvloer?

Bij het kiezen van de kleur van uw gietvloer komt veel kijken. Het brede scala aan kleuren varieert van grijstinten, bruintinten, zandkleur en taupe, tot alle RAL en NCS kleuren beschikbaar voor Flex en Flex UV gietvloeren. En 15 verschillende kleuren voor de Vita Sabbia. Dit maakt het mogelijk om uw gietvloer kleur af te stemmen op uw persoonlijke smaak en interieur.

 

Meer over de gietvloer

De voordelen van Next Floors gietvloeren

 

Gietvloeren winnen snel aan populariteit binnen bedrijven en woningen, en met goede redenen. De duurzame gietvloeren van Next Floors bieden namelijk tal van voordelen. Ze zijn sterk en ook eco-duurzaam, bieden geluiddemping, zijn brandvertragend en waterdicht. Deze eigenschappen maken ze ideaal voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Het onderhoudsgemak maakt ze een favoriet voor iedereen.

Onderhoud

 

Het onderhouden van een gietvloer is eenvoudig. Het gebruik van een stofwisser, robotstofzuiger of stofzuiger met parketborstel is voldoende. Steentjes kunnen krassen veroorzaken, dus het is belangrijk om de vloer regelmatig schoon te maken. Het gebruik van reguliere of agressieve schoonmaakmiddelen wordt afgeraden, omdat deze zeepresten kunnen achterlaten. Dit kan leiden tot een vettige en gladde vloer. Zie daarvoor ons onderhoudsadvies.

Veiligheid als prioriteit

 

Bij Next Floors staat veiligheid bovenaan de prioriteitenlijst. Onze gietvloeren zijn zo ontworpen dat ze maximale veiligheid, duurzaamheid en comfort bieden. Dankzij de biopolymeren samenstelling veroorzaken onze vloeren geen allergieën. Ze zijn uitvoerig getest en voldoen aan AgBB, ISO en TUV normen. Daarnaast zijn al onze vloeren voorzien van een certificering voor brandveiligheid. En ook alle certificeringen als ‘Der Blaue Engel’ en het gerenommeerde ‘EC1+ certificaat' voldoen aan de strenge BREEAM-eisen.

Kwaliteit gegarandeerd 

 

Next Floors is aangesloten bij de NOA, wat garandeert dat u te maken heeft met vakmensen die uw wensen begrijpen en kunnen vertalen naar het gewenste eindproduct. Ook werken we alleen met de beste fabrikanten. Waaronder onze belangrijkste fabrikant die de erkenning heeft gekregen van het gerenommeerde Instituut voor Duurzaamheid en Economie in Múnster, Duitsland dat er volledig klimaatneutraal geproduceerd wordt. Of u nu een gietvloer voor uw bedrijf of uw woning wilt, we helpen u graag bij het realiseren van uw droomvloer.

 

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide