#

Gietvloer kleuren

  • Leverbaar in talloze kleuren

  • De Flex en Flex uv zijn in alle rall/NCS kleuren beschikbaar.

  • Vita Sabbia (PU gietvloer)  in zestien verschillende kleuren.

 

Offerte aanvragen

Wat is een gietvloer? 

 

Een gietvloer is een naadloze, strakke en moderne vloer. Door middel van gieten wordt de vloer aangebracht en vaak wordt de gietvloer gemaakt van kunstof. Het creëert een warme en moderne uitstraling, waardoor het ideaal is om een gietvloer in een garage te leggen. Er zijn twee soorten kunststof gietvloeren: polyurethaan (PU) of epoxy.

 

Welke kleuren zijn er voor een gietvloer?

 

Welke kleuren zijn er voor een gietvloer?

Er zijn verschillende kleuren mogelijk voor een gietvloer. De keuze voor de gietvloer kleur is belangrijk, wat dat is bepalend voor de sfeer in uw huis. Een aantal van de meest voorkomende gietvloer kleuren die gekozen worden zijn grijstinten, bruintinten, zandkleur en taupe. Grijs is een gietvloer kleur die vaak wordt gekozen. Deze kleur is tijdloos en straalt rust uit. Daarnaast is het een geschikte kleur om te combineren met het interieur. De Flex en Flex uv zijn in alle rall/NCS kleuren beschikbaar en de Vita Sabbia in zestien verschillende kleuren.

 

Meer over de gietvloer

De voordelen van Next Floors gietvloeren:

 

Gietvloeren worden steeds populairder binnen bedrijven en woningen. De duurzame gietvloeren van Next Floors hebben vele voordelen. Ze zijn namelijk:

 

  • Sterk en duurzaam

  • Geluiddempend

  • Brandvertragend

  • Waterdicht

  • Ideaal met vloerverwarming

  • Makkelijk in onderhoud

Onderhoud

 

Een gietvloer kunt u het beste onderhouden met een zachte bezem, stofwisser of stofzuiger met parketborstel. Pas op met zand, dat kan namelijk krassen veroorzaken. Goed dus om regelmatig de vloer schoon te maken. Reguliere of agressieve schoonmaakmiddelen kunt u beter laten staan. Deze laten vaak zeep residu achter wat kan leiden tot een vettige en gladde vloer.

Veiligheid als prioriteit

 

Wanneer we onze gietvloeren leveren, kunt u ervan uitgaan dat de vloeren veiligheid garanderen. Het doel van ons was om de gietvloeren zo veilig, duurzaam en comfortabel mogelijk te produceren. Dankzij de biopolymeren samenstelling heeft u geen last van eventuele allergieën. Onze vloeren zijn AgBB, ISO en TUV getest en hebben een certificering voor brandveiligheid.

Kwaliteit gegarandeerd 


Omdat we weten dat de details het verschil maken, kunt u dankzij onze ruime materiaal- en kleurkeuzes uw eigen vloer geheel zelf samenstellen. Bovendien is Next Floors aangesloten bij NOA. Zo weet u zeker dat u met echte vakmensen te maken heeft die uw wensen begrijpen en doorvertalen naar het gewenste eindproduct.

 

 

 

  • slide