Troffelgrind HQ

 

  • Ideaal in combinatie met vloerverwarming en verlichting
  • Gemaakt van natuurlijke materialen
  • Zeer sterk, antiallergisch en isolerend
  • Zowel in open als dichte structuur verkrijgbaar

 

Offerte aanvragen

 

Troffelgrind HQ

 

De Troffelgrind HQ van Next Floors wordt samengesteld uit kleine korreltjes riviergrind van 1-2 mm gemengd met bindmiddel voor een naadloos resultaat. Door de samenstelling en eenvoudige manier van verwerking is het mogelijk om vormen en patronen in de siergrindvloer aan te brengen. Zo heeft u niet alleen een behaaglijke, slijtvaste vloerbedekking, maar kunt u de stijl van uw interieur zo expressief maken als u wilt. Voor 80m2 gebruiken wij maar liefst 1 miljoen steentjes. De Troffelgrind HQ is in verschillende korrelgroottes/kwarts verkrijgbaar: deze vindt u verderop.

 

De siergrindvloer is een functionele, decoratieve vloerafwerking voor binnen en buiten. Een vloer die tot in de eeuwigheid meegaat. En met onze 10 jaar garantie weet u zeker dat uw grindvloer letterlijk elke voetstap aankan.

een vloer met miljoenen steentjes

Meer over de Gietvloer "Troffelgrind HQ"

Onderhoud

 

Grindvloeren HQ zijn erg onderhoudsvriendelijk. Heeft u een vloer met een open structuur, dan kunt u deze eenvoudig schoonmaken met een waterzuiger. Gesealde vloeren kunt u stofzuigen of afnemen/dweilen met een doekje.

Kleuren

 

De Grindvloer HQ is verkrijgbaar in vele kleuren en oneindig veel kleurcombinaties. De flexibele en vormbare structuur maakt het mogelijk om kleuren te combineren en verlichting, randen, patronen of sport- of bedrijfslogo’s in uw siergrindvloer te verwerken. Zo
creëert u in een handomdraai een unieke, persoonlijke omgeving.

Vloerdikte

 

Afhankelijk van de door u gekozen korrelgrootte*, wordt de Grindvloer HQ aangebracht in laagdiktes, variërend van 6 tot 12 mm.

 

*Korrelgrootte

  • Troffelgrindvloer HQ heeft riviersteentjes met een doorsnee van 1-2 mm
  • Grindvloer HQ heeft kwartssteentjes met een doorsnee van 3-4 mm tot 6-7 mm
  • Marmergrind HQ heeft steentjes uit de groeve, met een doorsnee van 1-4 tot 5-8 mm