Betonlook Troffel

 

 • Gemaakt van milieuvriendelijke materialen
 • Vloeistofdicht, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming en –koeling
 • Antiallergisch en brandveilig
 • Voldoet aan HACCP-normen
 • Alifatische, UV-bestendige polyurethaan coating voor kleurvastheid
 • Bestand tegen zware belasting, chemicaliën en zuren

 

Offerte aanvragen

 

Betonlook Gietvloer Troffel

 

De Betonlook Troffel of mortelvloer is een naadloze vloerafwerking die bestaat uit fijne, gekleurde troffelgrind- of kwartskorrels (zand) vermengd met 8% bindmiddel. Een troffelvloer heeft zijn naam te danken de wijze waarop het materiaal wordt aangebracht: dit gebeurt namelijk handmatig met een troffel en een vlakspaan. En haast onoverwinnelijk als een van de sterkste gietvloeren in de consumentenmarkt!

 

Doordat deze troffelvloer vloeistofdicht is, komt hij uitstekend tot zijn recht in industriële ruimtes, horeca en openbare gelegenheden zoals douche- en toiletruimtes. Maar dat niet alleen: dankzij de decoratieve finish van de vloer is de troffelvloer ook een solide basis in moderne interieurs. Net dat beetje extra in uw ruimte? Combineer uw troffelvloer met verwarmende of juist verkoelende klimaatbeheersing, sfeervolle verlichting of naadloze verbinding met trappen en plinten.

 

sluitende vloer van zand producten en troffelgrind

Meer over de Gietvloer "Betonlook Troffel"

Onderhoud

 

Dankzij de vloeistofdichte eigenschap van dit materiaal, in combinatie met de UV-bestendige, alifatische topcoat kan niets in de troffelvloer trekken. Deze vloer garandeert een eenvoudig onderhoud, is simpel te reinigen en daardoor zeer hygiënisch. Uw vloer onderhouden was nog nooit zo makkelijk!

Kleuren

 

Troffelvloeren zijn enorm veelzijdig door de vele kleurrijke kwarts- en zandsoorten die beschikbaar zijn. Samen met u gaan we op zoek naar een kleur die bij uw ruimte en eigen visie past. Welke kleur of combinatie u ook kiest, alle troffelvloeren worden ter bescherming

afgewerkt met een UV-bestendige en kleurvaste coating. Zo heeft u jarenlang plezier van uw troffel of mortelvloer.

Vloerdikte

 

De Betonlook Troffelvloer wordt aangebracht in een dikte van 6 mm en kan mogelijk ook worden opgesmeerd als een plint, tot maximaal 8 cm.

Aantal benodigde werkdagen

 

Voor het maken van een troffelvloer rekenen wij zo’n 3-4 dagen. Houd er rekening mee dat u ongeveer één week niet de vloer kunt betreden. Ideaal voor als u een weekje weg heeft gepland!

 

● Dag 1 (voorbereiding): de vloer wordt grondig voorbereid en geschuurd. Indien nodig, strooien wij zand in.
● Dag 2: uw nieuwe vloer wordt gesmeerd: er wordt een primer aangebracht die 24 uur moet uitharden.
● Dag 3 en 4: we brengen de dichtzetmassa aan, waarna een dubbele topcoat wordt aangebracht. Ook deze coating moet 24 uur uitharden.

 

Na 48 uur is de troffelvloer licht belastbaar en na 7 dagen is uw vloer klaar voor het zwaardere geschut – zoals grote groepen mensen – of voor eigen gebruik, van kinderen tot huisdieren.

 

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide