#

Vloerverwarming in combinatie met een gietvloer

 

In dit artikel vind u alle informatie over gietvloeren in combinatie met een gietvloer. NextFloors helpt u graag verder in het uitzoeken van de ideale gietvloer!

Vloerverwarming in combinatie met een gietvloer

Komt u moeilijk uw bed uit? Dat kan maar zo komen door een koude vloer onder uw voeten, zo wil natuurlijk niemand wakker worden. Houten vloeren en gietvloeren geven naast een warme sfeer veel warmte terug waardoor u er al een stuk makkelijker door je huis kan bewegen. Maar wilt u voor een moderne en duurzame vloer gaan die makkelijk schoon te houden is, dan komt u in aanmerking voor gietvloeren. Deze zijn daarnaast uitstekend te combineren met vloerverwarming.
Waarom deze zo goed te combineren zijn? De hoge kwaliteit gietvloeren van Next Floors sluiten perfect aan bij een vloerverwarming met als eindresultaat een gegarandeerd strak resultaat.

 

Geen ouderwetse radiatoren en veel energiebesparing

Met vloerverwarming voorkomt u dat radiatoren op ongewenste plekken uw strakke gietvloer verstoren en gaat u efficiënter om met uw energieverbruik. Met een vloer voorzien van vloerverwarming kies je voor een heel milieuvriendelijke optie. De vloer houdt de warmte goed vast door zijn goede isolering en heeft geen warmteverlies door geleiding. Dat resulteert in een besparing van 20% omdat de Cv-ketel minder hoge temperaturen hoeft te leveren. Bovendien is vloerverwarming stralingswarmte en zorgt het er voor dat stof niet door de kamer zal vliegen, en dus een opluchting voor de personen met allergieën