#

Gietvloer showroom

 

U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, over onze natuurlijke hoogstaande kwaliteit producten, ambachtelijk handwerk en het scala aan mogelijkheden kunnen voorlichten. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis staat ons team voor u klaar.

 

Onze showroom is gelegen aan de Ericssonstraat 2, 5121 ML te Rijen. Dit is een bedrijventerrein waarbij u na het volgen van de borden naar Crown Business Center, bij onze receptie naar Next Floors kunt vragen of uw aanwezigheid kunt melden door te bellen.

 

Afspraak maken

Showroom gietvloeren
 

Bij Next Floors bieden we grindvloeren en gietvloeren die niet alleen duurzaam zijn, maar ook perfect aansluiten bij de ruimte die u voor ogen heeft. Of dit nu voor uw kantoor, uw evenementenruimte of voor particulier gebruik is, bij Next Floors bieden we u vloer die geheel naar uw wens is. Het kan zijn dat u er niet zeker van bent welke vloer bij uw omgeving past of hoe zo’n gietvloer er uit ziet. Daarom kunt u bij ons langskomen in onze gietvloeren showroom om met eigen ogen te zien hoe deze er uit ziet. 

 

 

Voordelen showroom gietvloeren

 

Een gietvloer van Next Floors past in ieder interieur; van minimalistisch industrieel tot warm landelijk. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid; onze producten zijn natuurlijk, gaan lang mee en hebben de juiste certificering voor onder andere brandvertraging en zijn ze ideaal te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Verder zijn onze gietvloeren:

 

  • Slijtvast en gemakkelijk in onderhoud
  • Sterk en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Waterdicht

 

Onze expertise 
 

Next Floors heeft al vele jaren ervaring als het gaat om het kiezen en plaatsen van gietvloeren. Ons brede scala aan mogelijkheden wat betreft kleur, maakt dat we altijd samen met u tot de mooiste vloer kunnen komen, die perfect aansluit bij uw interieur. Bent u op zoek naar een vloer als echte blikvanger, of juist meer een subtiele vloer die het interieur volledig tot zijn recht laat komen?  U kunt in onze showroom gietvloeren bekijken die aansluiten bij wat u in gedachten heeft. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. 

Bekijk onze gietvloeren in onze showroom
 

Onze specialisten kunnen u alles vertellen over onze natuurlijke en ambachtelijke gietvloeren. Wij helpen u graag bij uw keuze. Wilt u onze gietvloeren in het echt ervaren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze gietvloeren showroom in Rijen. We helpen u graag met het samenstellen van uw ideale vloer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom. U bent van harte welkom!