#

Betonlook Gietvloer

 • Extreem hoog belastbaar

 • Vochtbestendig en vloeistofdicht

 • Bestand tegen zuren en chemicaliën

 • Sterk, slijtvast en duurzaam

 • Bevordert de hygiëne en veiligheid

 • Leverbaar in talloze kleuren

 

Offerte aanvragen

Wat is een gietvloer? 

 

Een gietvloer is een naadloze, strakke en moderne vloer. Door middel van gieten wordt de vloer aangebracht en vaak wordt de gietvloer gemaakt van kunstof. Het creëert een warme en moderne uitstraling, waardoor het ideaal is om een gietvloer in een garage te leggen. Er zijn twee soorten kunststof gietvloeren: polyurethaan (PU) of epoxy.

 

Betonlook gietvloer voor uw huis of kantoorpand

 

De betonlook gietvloer is zeer populair bij woningen en kantoorpanden. Een betonlook gietvloer bestaat uit kunststof in plaats van beton. Voor de gietvloer met een betonlook worden er waterdichte materialen gebruikt waardoor het geschikt is voor vloerverwarming en het vochtbestendig is

 

Bij Nextfloors hebben we twee verschillende soorten betonlook vloeren: de Flex UV en de Vita Sabbia. De Flex UV is een unieke gietvloer én een zelf ontwikkelde gietvloer van Nextfloors. Aan de buitenkant lijkt deze betonlook gietvloer op andere PU vloeren maar deze onderscheidt zich door de flexibiliteit,veerkracht en trekkracht. Daarnaast droogt de Flex UV betonlook vloer niet uit voor de komende 30 jaar. Het verschil tussen de Flex UV en de Vitta Sabbia is dat er bij de Vita Sabbia zwart zand is toegevoegd. Doordat het zwart zand bij een spaanslag net iets langer doordrijft, krijg je een unieke uitstraling van de vloer.

 

Daarnaast is dit de enige vloer zonder strijklicht omdat wij de vloer in 1 keer kunnen lakken met 200 gram. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders, welke allemaal twee keer lakken. Dus twee keer 100 gram, waardoor je lichtjes rolaanzetten blijft zien als je tegen daglicht inkijkt. Daarnaast is de kwaliteit van de laklaag vele malen hoger dan van andere aanbieders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffie, wijn of kerrie op de vloer. Dit is een Duitse topcoat en gebruiken wij al vele jaren. Hier is ook een eigen schoonmaak label aan gekoppeld. Producten uit Duitsland hebben te maken met de TUV-normen en dus liggen de eisen veel hoger. Door deze laklaag krijg je ook geen loopsporen waar veel gelopen wordt. Ook is deze 100% kleurecht omdat in alle lagen UV blockers zitten en niet alleen in de topcoat. Gietvloeren kunnen ook verkleuren door de warmte van uw vloerverwarming. Doordat de warmte opstijgt kan dit de kleur van uw vloer veranderen wanneer u niet voor de nodige kwaliteit kiest. Daarnaat heeft deze vloer slechts een warmteverlies van 0,03%.

 

 

Meer over de gietvloer

De voordelen van Next Floors gietvloeren:

 

Gietvloeren worden steeds populairder binnen bedrijven en woningen. De duurzame gietvloeren van Next Floors hebben vele voordelen. Ze zijn namelijk:

 

 • Sterk en duurzaam

 • Geluiddempend

 • Brandvertragend

 • Waterdicht

 • Ideaal met vloerverwarming

 • Makkelijk in onderhoud

Onderhoud

 

Een gietvloer kunt u het beste onderhouden met een zachte bezem, stofwisser of stofzuiger met parketborstel. Pas op met zand, dat kan namelijk krassen veroorzaken. Goed dus om regelmatig de vloer schoon te maken. Reguliere of agressieve schoonmaakmiddelen kunt u beter laten staan. Deze laten vaak zeep residu achter wat kan leiden tot een vettige en gladde vloer.

Veiligheid als prioriteit

 

Wanneer we onze gietvloeren leveren, kunt u ervan uitgaan dat de vloeren veiligheid garanderen. Het doel van ons was om de gietvloeren zo veilig, duurzaam en comfortabel mogelijk te produceren. Dankzij de biopolymeren samenstelling heeft u geen last van eventuele allergieën. Onze vloeren zijn AgBB, ISO en TUV getest en hebben een certificering voor brandveiligheid.

Kwaliteit gegarandeerd 


Omdat we weten dat de details het verschil maken, kunt u dankzij onze ruime materiaal- en kleurkeuzes uw eigen vloer geheel zelf samenstellen. Bovendien is Next Floors aangesloten bij NOA. Zo weet u zeker dat u met echte vakmensen te maken heeft die uw wensen begrijpen en doorvertalen naar het gewenste eindproduct.

 

 

 

 • slide
 • slide