info@nextfloors.nl 0161 728 900

Opzoek naar een Gietvloer in Den Bosch? Kies Next Floors!

Je woont in Den Bosch en bent opzoek naar een gietvloer? Bij Next Floors hebben we verschillende soorten gietvloeren, bijvoorbeeld de Betonlook Nature. In deze blog lees je alles wat je weten moet over de gietvloer die Next Floors aanbiedt in Den Bosch! Of je nu een woning hebt gekocht of een gietvloer zoekt voor een winkelpand in Den Bosch, wij helpen je graag. Neem je liever direct contact op? Dat kan ook! We staan je graag te woord en adviseren je.

De Betonlook Nature als gietvloer in Den Bosch

Een vloer zegt veel over een ruimte, dat kan positief maar natuurlijk ook negatief uitpakken. Zie jij het wel zitten om een stoere en ruige uitstraling toe te passen in de ruimte waarvoor je een gietvloer in Den Bosch zoekt? Dan is de Betonlook Nature de perfecte keuze! De naam geeft het al aan, deze gietvloer voor in Den Bosch lijkt op een natuurlijke betonvloer. Dat scheelt weer geknoei met beton in jouw huis in Den Bosch, de gietvloer Betonlook Nature is de beste keuze voor een gietvloer in Den Bosch! Er zijn veel mogelijkheden, daarnaast kan je deze gietvloer in Den Bosch in de meest uiteenlopende ruimtes laten plaatsen! Bijvoorbeeld een gietvloer in een winkelpand in Den Bosch? Of een gietvloer in een horecapand in Den Bosch? Laat je niet beperken tot deze voorbeelden, het is werkelijk in iedere ruimte mogelijk om de Betonlook Nature als gietvloer in Den Bosch te laten plaatsen. Hij kan namelijk op iedere ondergrond toegepast worden, het is dus een slimme keuze om voor de Betonlook Nature te gaan. Voor een gietvloer in Den Bosch moet je bij Next Floors in Rijen zijn.

Ga voor de grindvloer als gietvloer in Den Bosch, van hoge kwaliteit!

De stonedesign als gietvloer in Den Bosch is een speelse vloer met veel accenten. Het is de perfecte oplossing wanneer je letters, een logo of misschien wel cijfers in je vloer wilt verwerken. De kleuren van het grind kunnen in allerlei mogelijkheden naar voren komen, juist hierdoor zijn de mogelijkheden zo oneindig. Een grindvloer als gietvloer in Den Bosch is dus een goede keuze wanneer je jouw logo op de vloer wilt uitwerken. Daarnaast kan je kiezen uit de verschillende structuur mogelijkheden. Zo kan je voor de open structuur gaan, hierbij lijkt het alsof de steentjes los op de grond liggen bij jouw gietvloer in Den Bosch. Logischerwijs is de dichte structuur dus de structuur waarbij de ruimte tussen de korrels opgevuld wordt met een speciaal vulmiddel. Kies je voor een grindvloer als gietvloer in Den Bosch? Dan ga je voor een vloer die geluidsabsorberend, naadloos, antistatisch en niet glad is. Deze gietvloer in Den Bosch voelt niet koud aan en is met kerst op de taart zeer onderhoudsvriendelijk! Opzoek naar een gietvloer in Den Bosch voor ieder interieur? Ga voor de grindvloer!

De Betonlook Flex/Flex UV: ook een goede gietvloer voor in Den Bosch!

We kunnen toch van een zonnig land spreken in Nederland, helemaal met de zomer van 2018! Zoek je dus een gietvloer in Den Bosch die weersbestendig is? Waarbij die niet verkleurt wanneer de zon lekker schijnt? Dan is de Betonlook Flex UV de beste keuze als gietvloer in Den Bosch! Deze gietvloer zorgt ervoor dat jouw gietvloer in Den Bosch niet verkleurt wanneer het zonnetje schijnt. Kwalitatief is dit ook de beste gietvloer in Den Bosch, dat heb je dan mooi meegenomen. Een mooi effect geeft de keuze uit één of twee gemêleerde kleuren. Qua kwaliteit zijn ze hetzelfde, het enige wat het verschil is dat de Betonlook Flex geen UV-bescherming biedt. Zoek je dus een gietvloer in Den Bosch in een donkere ruimte? Waar geen zonlicht komt? Denk hierbij aan een kelder als gietvloer in Den Bosch. Deze gietvloer is ook geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Een absolute know how over onze gietvloer in Den Bosch: de vloer is vloeistofdicht waardoor er bijna niet in het product kan intrekken. Het reinigen van deze gietvloer in Den Bosch is ook eenvoudig. Door de top coat is de krasgevoeligheid van de gietvloer in Den Bosch tot een minimum beperkt!

Verschillende design mogelijkheden: een troffelvloer als gietvloer in Den Bosch

Ben jij meer iemand van de basis? Of ben je het type wat wel van een uitdaging hout? Een troffelvloer heeft heel veel mogelijkheden. Je kan hierdoor elk design doorgeven wat je in gedachten hebt! Daarnaast is deze vloer ook goed geschikt wanneer je je aan hygiënische eisen moet houden. Bijvoorbeeld in restaurants, ziekenhuizen of fabriekshallen. Een troffelvloer oogt strak, is naadloos en vooral: onderhoudsvriendelijk. Ook als gietvloer in Den Bosch! Er is geen bepaalde ondergrond nodig als deze gietvloer geplaats moet worden in Den Bosch. Een troffelvloer kan vrijwel op iedere ondergrond geplaatst worden! Dus ook in jouw slaapkamer, woonkamer of misschien wel garage! Met zijn lange levensduur is dit een echte investering in tijd en natuurlijk ook geld. Wil je graag vloerverwarming onder jouw troffelvloer als gietvloer in Den Bosch? Dat kan ook! Daarnaast is de troffelvloer antistatisch en kan je gerust op je pantoffels door de ruimte rennen! Deze gietvloer in Den Bosch is namelijk antislip.

Een marmerstone gietvloer in Den Bosch!

Next Floors kan met trots haar marmerstone als gietvloer in Den Bosch aan je voorstellen! Dit is een combinatie van kunststofvloer en stukjer marmer. Dit is een totaal nieuw type vloerbedekking van natuursteen. Door haar natuurlijke uitstraling is een gietvloer in Den Bosch zo gekozen! De marmerstone is onderhoudsvriendelijk, exclusief maar vooral: duurzaam. Daarnaast is deze gietvloer in Den Bosch in twee soorten beschikbaar: met een open en dichte structuur. Tot slot kan je kiezen of je een glanzende of matte top coating wil. Dit maakt jouw marmerstone als gietvloer in Den Bosch helemaal af! Naast die hiervoor genoemde voordelen is de marmerstone als gietvloer in Den Bosch ook slijtvast. Hebben we je interesse gewekt? We stellen je graag voor aan deze innovatieve gietvloer voor in Den Bosch, dat kan bij ons in de showroom! De beste plek om de Marmerstone te voelen, te zien maar buiten alles natuurlijk te ervaren. De Marmerstone is naadloos, geluidsabsorberend en bovenal geschikt voor iedere ruimte! Waarbij je bij marmeren vloeren snel merkt dat het vochtig is, is dit bij de marmerstone gietvloer in Den Bosch niet zo!

Een tikkeltje gewaagd: Glittervloer PU als gietvloer in Den Bosch!

Dat je opvalt dat is natuurlijk zeker, maar durf je het ook aan? De glittervloer als gietvloer in Den Bosch! Deze vloer kan overal geplaatst worden, zelfs op je slaapkamer! Of is een trendy kantoor meer iets voor je? In ieder geval bevat deze vloer een kleurvastheid en heb je dus lang plezier van jouw glittervloer als gietvloer in Den Bosch. Van Pink Panter roze tot goud of zilver, niks is te gek voor deze hippe en coole glittervloer als gietvloer in Den Bosch! Deze glittervloer als gietvloer in Den Bosch biedt veel voordelen! Zo is deze vloer brandveilig, antistatisch en is behoud die zijn kleur! Je hebt hierdoor het langste plezier van jouw glittervloer als gietvloer in Den Bosch, en je bezoekers natuurlijk ook!

Neem eens een kijkje in onze showroom voor een gietvloer in Den Bosch!

Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag om tot de beste beslissing te komen. Onze showroom is op maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we eerder geopend, namelijk vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Liever een afspraak in de showroom buiten de openingstijden om? Neem gerust contact op, wij maken graag een afspraak. Next Floors is gelegen aan de Ericssonstraat 2 in Rijen. Je kan ons bereiken via 0161 728900 en maak vandaag nog een afspraak!