Welke functie de ruimte ook heeft, een vloer heeft het letterlijk zwaar te verduren. Elke voetstap laat zijn eigen voetafdruk achter. Laat staan wat kinderen en huisdieren met uw vloer kunnen doen. Next Floors gietvloeren zijn duurzaam, sterk, kind- en huisdiervriendelijk. We zijn van alle markten thuis en werken graag samen met u aan de beste oplossing en een bijzonder interieur. Van strak en functioneel tot uitbundig en levendig: onze vloersystemen zijn sterk, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Kies een vloer voor het leven. Kies voor uw ‘Next Floor’.

 

Van woonkamer tot badkamer tot openbare ruimte


Next Floors gietvloeren zijn functioneel én decoratief. Dit zorgt ervoor dat onze vloerafwerking ideaal is voor huiselijke sferen, zoals woonkamers, slaapkamers, keukens en badkamers. Maar ook in zakelijke ruimtes en openbare ruimtes, zoals showrooms, expositieruimtes, kantoren en winkels, vormen onze vloeren een stabiele ondergrond. Welke uitstraling u ook nastreeft.

Gietvloer inspiratie


Productomschrijvingen en specificaties zijn praktisch, maar een goed beeld van de verschillende gietvloer mogelijkheden, technieken en toepassingen geeft altijd meer inspiratie. Hoe grof is een siergrindvloer? En zijn er variaties in de look van betonlook? Neem op deze pagina een kijkje bij een aantal van onze projecten. Hier vindt u voorbeelden van diverse Next Floors gietvloeren in verschillende ruimtes, voor zowel huiselijke als zakelijke toepassingen.


Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Wilt u advies of informatie over onze materialen en werkwijze, heeft u specifieke wensen of bent u benieuwd of wij een bijzondere klus voor u kunnen klaren? Neem dan contact met ons op: we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de diverse soorten gietvloeren.

Uw veiligheid heeft onze prioriteit


Next Floors gietvloeren zijn niet alleen comfortabel en duurzaam, maar ook veilig. Door de unieke biopolymeren samenstelling is een betonvloer van Next Floor de beste vloerbedekking voor mensen met allergieën. Daarnaast zijn onze vloersystemen AgBB, ISO en TUV getest en gecertificeerd op brandveiligheid. De producten die wij gebruiken zijn emissievrij: goed voor u en voor het milieu.