info@nextfloors.nl 0161 728 900

Gietvloer in Utrecht? Kies voor Next Floors

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw woning, kantoor, winkel of ander soort pand in het prachtige Utrecht? Kies dan voor een van de gietvloeren van Next Floors voor uw woning of pand in Utrecht! Ongeacht wat voor gietvloer u precies zoekt, van Betonlook tot grindvloer, Next Floors heeft het. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze. Hier, op onze website, vindt u relevante informatie over ons brede aanbod aan hoge kwaliteit gietvloeren voor uw woning, winkel of andere pand in Utrecht. Ook kunt u onze showroom in Rijen bezoeken als u eens wilt zien hoe deze gietvloeren er in het echt uitzien. Neem hiervoor of voor andere vragen vrijblijvend contact met ons op.

Breed aanbod aan gietvloeren

Zoals eerder al werd gezegd hebben wij een breed aanbod aan gietvloeren. Deze hebben allen een verschillend uiterlijk en ook uiteenlopende eigenschappen. Zo is de ene vloer meer geschikt in combinatie met vloerverwarming en zo kan de andere vloer weer erg goed tegen zonlicht. We hebben erg bescheiden, simpele gietvloeren maar ook erg opvallende, karakteristieke vloeren. Hoe dan ook, er zit sowieso wel een gietvloer bij die perfect past bij uw woning of pand in Utrecht.

Huis of winkel met ruig karakter: Betonlook Nature

Bent u op zoek naar een winkel die uw huis of winkel een nog stoerder en ruiger karakter geeft? Neem dan eens een kijkje naar onze Betonlook Nature gietvloer. Deze hoogwaardige vloer heeft, zoals de naam al zegt, het uiterlijk van een compleet betonnen vloer. Dit maakt dat de vloer een erg industrieel uiterlijk heeft. Het voordeel hiervan ten opzichte van een echt betonnen vloer is dat u niet hoeft te gaan knoeien met echt beton. Dit neemt risico’s met zich mee en kost bovendien een stuk meer. De Betonlook Nature gietvloer kunnen wij toepassen op haast elke ondergrond. Dit zorgt ervoor dat de mogelijkheden met deze vloer haast oneindig zijn. Naast stoer, ruig en industrieel is deze vloer ook nog eens enorm praktisch. Wanneer u dus op zoek bent naar een stoere en ruige ‘betonnen’ gietvloer voor in Utrecht, dan moet u bij Next Floors zijn.

Betonlook bestand tegen verkleuring: Betonlook Flex UV

De Betonlook Flex UV lijkt in grote lijnen enorm op de hierboven genoemde Betonlook Natura. Toch zijn er tussen deze twee vloeren grote onderlinge verschillen. De Flex UV is namelijk bestand tegen verkleuring door de zon! Als de ruimte waarin u de vloer wilt laten plaatsen dus veel direct zonlicht heeft, zou je er verstandig aan doen om te kiezen voor de Betonlook Flex UV, dan weet u tenminste zeker dat de vloer in de loop der jaren niet zal gaan verkleuren. De Betonlook Flex UV is samen met de ‘gewone’ Betonlook Flex onze kwalitatief beste vloer. De vloer is beschikbaar in twee gemêleerde kleuren.

Betonlook Flex gietvloer in Utrecht

De laatste ‘Betonlook’ gietvloer in ons uitgebreide aanbod is de Betonlook Flex. Qua uiterlijk lijkt deze vloer erg op de Betonlook Flex UV. Het grote verschil is echter dat deze vloer niet bestand is tegen zonlicht maar wél erg geschikt is voor gebruik met vloerverwarming. De eigenschappen van deze vloer maken namelijk dat deze door grote temperatuurverschillen niet zal gaan barsten. Verder is de vloer erg makkelijk om te onderhouden en om schoon te maken.

Grindvloer: perfect voor op kantoor

Een grindvloer klinkt in eerste instantie niet erg aanlokkelijk. Maar vergis u niet, onze ‘Grindvloer HQ’ is erg mooi en heeft een speels, natuurlijk karakter. Bij deze vloer is namelijk sprake van zogenaamd ‘stonedesign’, wat bekend staat om zijn speelse uiterlijk. Deze gietvloer heeft veel verschillende accenten maar is toch niet enorm aanwezig. Dit soort gietvloeren zijn bovendien erg gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig schoon te houden. Bij grindvloeren heeft u altijd de keuze uit twee soorten: open structuur en gesloten structuur. Bij een open structuur grindvloer lijkt het alsof de steentjes los op de grond liggen. Bij een gesloten structuur grindvloer wordt de ruimte tussen het grind opgevuld met een speciaal vulmiddels.

Troffelvloer HQ gietvloer in Utrecht: ultieme flexibiliteit

Wilt u zelf kunnen bedenken hoe u gietvloer voor uw pand of woning in Utrecht er uit komt te zien? Dan is de troffelvloer wat voor u! Wij kunnen deze vloer namelijk realiseren met elk soort design! Zo kunnen wij een patroon aanbrengen op de vloer of misschien zelfs het logo van uw bedrijf er op zetten. Een bijkomend voordeel is, is dat dit soort vloeren extreem hygiënisch zijn. Daarom zie je troffelvloeren ook veel terug in ziekenhuizen en bij huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. Troffelvloeren zijn tevens anti-statisch en anti-slip!

Chique Marmerstone gietvloer voor uw woning in Utrecht

Wilt u dat uw woning klasse en warmte uitstraalt maar zijn de kosten van echt marmer u wat te hoog? Neem dan eens een kijkje naar onze hoogwaardige Marmerstone vloer. Deze vloer combineert het beste van beide werelden: een economische prijs in combinatie met het hoogwaardige, royale en natuurlijke uiterlijk van echt marmer. Hoe dit ons is gelukt? Wij maken gebruik van een unieke combinatie van kunststof en marmer. Net zoals bij de bovengenoemde Troffelvloer HQ, is de Marmerstone gietvloer verkrijgbaar in twee structuren: een open structuur en een dichte structuur. Nog eventjes over de vloer zelf: de vloer is gemakkelijk te onderhouden en is bovendien enorm slijtvast.

Wilt u echt opvallen? Kies dan de Glittervloer PU

Heeft u een winkel, restaurant die een echte eyecatcher is of moet zijn? Of wilt u gewoon uw huis een gaaf accent geven? Misschien is de Glittervloer PU dan wel wat voor u. Deze vloer is, zoals de naam al zegt, bedekt met glitters. Deze gietvloer geeft uw woning, kantoor of ander pand in Utrecht een karakteristiek, hip en trendy uiterlijk. Dankzij de anti-slip eigenschappen van de vloer is deze ook erg geschikt voor gebruik in cafés, clubs en discotheken.

Vragen? Neem contact op of kom naar de showroom

Wij zijn altijd te bereiken als u vragen heeft. Ook kunt u een kijkje komen nemen naar onze vloeren in onze showroom in Rijen. Wij helpen je hier graag met het maken van een goede keuze. U bent zowel met als zonder afspraak van harte welkom bij onze showroom in Rijen.