info@nextfloors.nl 0161 728 900

Gietvloer van Next Floors: perfect voor uw woning of pand in Rotterdam

Heeft u net een nieuw huis of wilt u uw huidige woning of pand opknappen met een nieuwe vloer? Zoek dan niet verder! De gietvloeren van Next Floors zijn namelijk perfect voor uw huis, kantoor, winkel of praktijk in Rotterdam. Wij hebben een breed assortiment aan gietvloeren. Zo hebben we stoere Betonlook vloeren, zoals de Betonlook Nature en de hoogwaardige Betonlook Flex UV. Ook hebben we speelse grindvloeren, veelzijdige troffelvloeren en opvallende glittervloeren. Er zit dus sowieso wat tussen voor u. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze. Op onze overzichtelijke website vindt u alle belangrijke en relevantie informatie over ons brede aanbod aan gietvloeren toepasbaar op uw woning of pand in Rotterdam. Als u wilt kunt u ook onze showroom in Rijen bezoeken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Veelzijdig assortiment aan gietvloeren


Wij hebben dus allerlei verschillende soorten gietvloeren. De mogelijkheden zijn dus oneindig. Voor elk soort pand of woning hebben wij de perfecte gietvloer. Deze hebben naast een verschillend uiterlijk ook verschillende eigenschappen. Zo is de ene vloer beter geschikt voor vloerverwarming en zo is de andere vloer weer compleet krasvast. Welke vloer voor u het beste is, hangt af van uw eigen wensen, voorkeuren en omstandigheden. 

Stoere sfeer met Betonlook Nature gietvloer in Rotterdam

Rotterdam staat bekend om haar stadse, stoere en industriële uitstraling. Daar past deze vloer enorm goed bij. De Betonlook Nature gietvloer heeft dankzij zijn ‘betonnen’ uiterlijk een ruig, industrieel karakter. Het is echter geen ‘echte’ vloer van beton. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste hoeft u niet te gaan knoeien met echt beton. Ten tweede is een gietvloer een stuk goedkoper. Tot slot brengt het ook minder risico met zich mee. Beton in uw huis laten gieten kan namelijk nog wel eens misgaan. Een gietvloer in Rotterdam toepassen daarentegen, is compleet zonder risico. De Betonlook Nature gietvloer heeft dus het echte uiterlijk van gevlinderd beton. U ziet het verschil tussen deze gietvloer en echt beton niet! Bovendien is deze vloer toe te passen op elk soort ondergrond. Deze vloer is dus niet alleen stoer en ruig, maar ook erg praktisch. 

Geen verkleuring gietvloer Rotterdam? Betonlook Flex UV

Het grote nadeel van een betonnen vloer, ongeacht of dit nu echt beton is of een gietvloer, is dat deze in de loop der jaren kan gaan verkleuren. Dit wordt veroorzaakt door veel zonlicht. Daarom hebben wij de Betonlook Flex UV ontwikkeld. Deze vloer is, naast hoogwaardig, compleet bestand tegen verkleuring door zonlicht. Zelfs als er dagelijks veel zonlicht op deze vloer schijnt, zal deze niet verkleuren. Samen met de gewone Betonlook Flex is dit bovendien onze vloer van hoogste kwaliteit. Deze gietvloer is verder gemakkelijk schoon te maken, simpel om te onderhouden en beschikbaar in twee gemêleerde kleuren. 

Betonlook Flex in combinatie met vloerverwarming

Wij hebben als het ware twee ‘Betonlook Flex’ vloeren in ons aanbod. De eerste hiervan is de Betonlook Flex UV. Deze is bestand tegen verkleuring door zonlicht. De andere ‘Flex’ gietvloer is de normale Betonlook Flex. Ook deze heeft het uiterlijk van beton en is net zoals de Flex UV van uitzonderlijke kwaliteit. Deze gietvloer is echter niet bestand tegen verkleuring door zonlicht. In plaats daarvan werkt deze vloer erg goed in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Ook is de Betonlook Flex erg gemakkelijk schoon te maken en zal deze vloer nooit scheuren. 

Grindvloer HQ als gietvloer Rotterdam

Als u aan een grindvloer denkt, denkt u niet direct aan een speelse vloer met veel verschillende accenten. Toch is dat een goede beschrijving van onze Grindvloer HQ. Bij onze grind gietvloer maken wij namelijk gebruik van het zogenaamde ‘Stonedesign’. Dit staat bekend om zijn speelse karakter en verschillende accenten. U heeft bij deze vloer de keuze uit twee soorten: een vloer met open structuur of een vloer met een gesloten structuur. Bij een grindvloer met een open structuur lijkt het net alsof de steentjes los op de vloer liggen. Bij een vloer met een gesloten structuur is de ruimte tussen het grind opgevuld met een speciaal vulmiddel. Wij zien dat onze Grindvloer HQ vaak wordt toegepast in kantoren en winkels. Dit komt doordat de vloer gemakkelijk te onderhouden is en erg lang meegaat. 

Zelf kiezen hoe gietvloer Rotterdam er uitziet? Kies voor onze Troffelvloer

Wilt u zelf kunnen bedenken hoe de gietvloer voor uw pand of woning in Rotterdam er uit komt te zien? Dan is onze Troffelvloer HQ wat voor u! Wji kunnen deze vloer namelijk realiseren met haast elk mogelijk ontwerp. Wilt u een specifieke kleur, patroon of misschien zelfs een logo? Met deze vloer kan het allemaal. Naast flexibel is deze vloer ook nog eens erg sterielen hygiënisch. Dit maakt dat we deze gietvloer vaak terugzien in ziekenhuizen en huisartspraktijken in Rotterdam. Hiernaast zijn onze troffelvloeren anti-statisch en anti-slip.. 

Warme uitstraling dankzij Marmerstone gietvloer

Wilt u dat uw huis of winkel een warm karakter heeft? Kijk dan eens naar onze unieke Marmerstone vloer. Deze combineert het beste van twee werelden: een economische prijs en het chique uiterlijk van echt marmer. Wij hebben voor deze gietvloer namelijk kunststof met marmer gecombineerd. Dit zorg ervoor dat de vloer de eigenschappen heeft van echt marmer: de vloer is erg slijtvast en is gemakkelijk te onderhouden. Net zoals bij Grindvloer HQ is de Marmerstone gietvloer verkrijgbaar in twee structuren: een open structuur en een gesloten structuur. 

Glittervloer PU gietvloer Rotterdam

Wilt u echt opvallen? Kies dan voor onze Glittervloer PU. Deze vloer is compleet bedekt met glitters. Dit kan erg gaaf zijn voor in uw woning, winkel of restaurant. Dankzij de anti-slip eigenschappen van deze vloer zien we deze gietvloer overigens ook vaak toegepast in nachtclubs en disco’s. De vloer zorgt voor een hippe, eigentijdse en vrolijke sfeer. Met deze gietvloer valt uw winkel, huis, restaurant of club in ieder geval erg op! 

Vragen over gietvloer Rotterdam?

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Ook kunt u langskomen bij onze showroom in Rijen. Wij zijn gevestigd aan de Ericssonlaan. Hier helpen wij u graag verder.