info@nextfloors.nl 0161 728 900

Wil je een gietvloer in Oosterhout? Kies voor Next Floors!

Woonachtig in Oosterhout en interesse in een gietvloer? Een duurzame gietvloer als Marmerstone of liever de Betonlook Nature? Next Floors geeft op een overzichtelijke manier inzicht in de wereld van de gietvloeren. Of je nu net een pand hebt gekocht in Oosterhout, een gietvloer zoekt voor een woning, een gietvloer voor een kantoor in Oosterhout of gewoon graag duidelijkheid wilt over een gietvloer in Oosterhout, hier lees je alles wat je moet weten!

Een stoere gietvloer in Oosterhout, de betonlook Nature!

Een vloer kan een ruimte breken of maken. Je kan gerust zeggen dat het sfeerbepalend is. Opzoek naar een ruige en stoere gietvloer? De Betonlook Nature is dan bij uitstek de perfecte keuze! De naam zegt het al, de gietvloer heeft een uitstraling van een natuurlijke betonvloer. Weet je niet helemaal zeker of je de geschikte ondervloer hebt voor de Betonlook Nature? Wees gerust. Een gietvloer in een kantoor midden in Oosterhout? Of een gietvloer in de kleinste ruimte van je huis in Oosterhout? De mogelijkheden zijn oneindig. De gietvloer kan op iedere ondergrond worden toegepast waardoor het een slimme zet is om te kiezen voor de Betonlook Nature. Next Floors helpt je graag aan een gietvloer in Oosterhout!

Handig voor zonovergoten ruimtes: de Betonlook Flex/Flex UV

Beschik je over een ruimte waar de zon zich regelmatig laat zien? Of opzoek naar een gietvloer in Oosterhout voor je woning waar de zon vaak naar binnen schijnt? Dan is de Betonlook Flex UV de beste keuze. Deze vloer zorgt er namelijk voor dat jouw gietvloer in Oosterhout niet verkleurt door zonlicht. Kwalitatief is dit ook de beste gietvloer, fijne bijkomstigheid toch? Een mooi effect geeft de gemêleerde kleur die toegepast wordt. Er is een mogelijkheid om te kiezen uit één of twee kleuren. Net zo kwalitatief als de Flex UV, maar wellicht een slimmere keuze wanneer er niet veel sprake is van zon, is de Flex uitvoering. Denk hierbij aan een ruimte zonder ramen of misschien de kelder in het pand. Deze gietvloer is ook geschikt voor vloerverwarming- en koeling. Handig om te weten over deze gietvloer in Oosterhout: de vloer is vloeistofdicht waardoor er bijna niets in het product kan intrekken. Daarnaast is het reinigen van de vloer hartstikke eenvoudig. De krasgevoeligheid van de gietvloer in Oosterhout is door de topcoat tot een minimum beperkt!

Een grindvloer als gietvloer in Oosterhout

Een speelse vloer met veel accenten, dat is de stonedesign. Weet je niet goed voor welke vloer je moet gaan omdat je cijfers, letters of misschien wel een logo in je vloer wilt verwerken? Een grindvloer is dan de beste keuze! De kleuren van het grind kunnen iedere kleur van het kleurenpalet krijgen. Hierdoor zijn er onwijs veel patronen mogelijk. Een grindvloer is hierdoor een slimme keuze als gietvloer in Oosterhout! Je hebt de keuze uit een gesloten en open structuur. De open structuur laat ruimte over tussen de steentjes waardoor het lijkt alsof ze ‘los’ op de grond liggen. De dichte structuur daarentegen wordt opgevuld met een speciaal vulmiddel. De grindvloer is naadloos, geluidsabsorberend, antistatisch en goed om te weten: niet glad. Bang voor koude voeten? Niet nodig! De grindvloer als gietvloer in Oosterhout voelt niet koud aan. De grindvloer is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Opzoek naar een gietvloer in Roosendaal met oneindig veel mogelijkheden? Kies een grindvloer! Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

Mogelijk met elk design: de Troffelvloer als gietvloer in Oosterhout

Hou jij van een stijlvol interieur of ben je meer van een rustig interieur? Lees dan vooral verder! Een troffelvloer kan geplaatst worden met elk patroon dat denkbaar is. Een bijkomend voordeel van deze troffelvloer als gietvloer in Oosterhout is dat deze perfect geschikt is voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne. Denk hierbij aan een ziekenhuis, een productiehal waar met voeding wordt gewerkt of misschien een restaurant. De troffelvloer oogt strak, is naadloos en onderhoudsvriendelijk. Een troffelvloer kan geplaatst worden op iedere grond. Een bepaalde ondergrond is dus niet noodzakelijk! Weet je niet zo goed of dit een vloer is voor op kantoor of misschien voor in een winkel? Stop thinking! De troffelvloer kan in iedere ruimte geplaatst worden. Deze gietvloer voor een pand in Oosterhout heeft een zeer lange levensduur waardoor dit een echte investering is. De vloer is ook geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast is de troffelvloer antistatisch en heeft de vloer een antislip! Bedenk maar vast een leuk patroon of geef je logo door, want jouw meest specifieke wens is mogelijk!

Een marmeren look-a-like vloer als gietvloer in Oosterhout: de Marmerstone

Met trots presenteert Next Floors: de Marmerstone gietvloer. Met een combinatie van kunststofvloer en stukjes marmer is dit een innovatief type vloerbedekking van natuursteen. Met de natuurlijke uitstraling van Marmerstone is een gietvloer in Oosterhout zo gekozen! De vloer is onderhoudsvriendelijk, erg duurzaam maar bovenal ontzettend exclusief. Daarnaast is de Marmerstone beschikbaar in twee types, een open of dichte structuur. Net zoals bij de grindvloer, is er bij de gesloten structuur gebruik gemaakt van een vulling. Dit vult de ruimte tussen het marmer mooi op met voegsel. Bij de open structuur lijkt het alsof de steentjes los op de grond liggen. Helemaal af is de Marmerstone met een glanzende of matte coating. De keuze ligt bij jou! De Marmerstone gietvloer is stijlvast. Deze innovatieve gietvloer voor in Oosterhout willen we graag aan je laten zien. Dit kan bij onze showroom in Rijen. Kom zeker eens een kijkje nemen om de Marmerstone te zien, te voelen maar vooral te ervaren. De vloer is geschikt voor elke ruimte, naadloos en niet geheel onbelangrijk, geluidsabsorberend! In tegenstelling tot een massief marmeren vloer is de Marmerstone gietvloer juist vochtarm, ook in Oosterhout!

Een glittervloer als gietvloer in Oosterhout, classy en glamour!

Een ultieme smaakmaker en eyecatcher in één: de glittervloer! Je discotheek kan je mooi omtoveren met deze glittervloer als gietvloer in Oosterhout. Ook kan je deze glittervloer prima gebruiken voor een hippe winkel of misschien wel een trendy kantoor. In welke ruimte dan ook, een glittervloer maakt hem in ieder geval tot iets heel gaafs. De mogelijkheden zijn oneindig! Van goud tot zwart en van roze tot oranje. Een echte designvloer die voor een fijne, gezellige sfeer zorgt. De glittervloer is brandveilig en antistatisch. Kies je voor een roze glittervloer? De kleurvastheid is hartstikke goed, hierdoor heb je onwijs lang plezier van je glittervloer. En de mensen die op bezoek komen natuurlijk ook! Good to know, de glittervloer kan ook worden bewerkt met een anti slip laag. Hartstikke handig in een discotheek. Liever in huis een glittervloer als gietvloer in Oosterhout, dat kan gewoon! Deze vloer is namelijk ook geschikt voor vloerverwarming. Kort gezegd: deze vloer biedt weer eindeloos veel mogelijkheden. Neem eens een kijkje in onze showroom en ervaar het zelf!

Van glittervloer tot Betonlook, voor een gietvloer in Roosendaal kom je naar Next Floors!

Bij Next Floors helpen we je graag met je beslissing. Je bent van harte welkom in onze showroom waar we u graag op weg helpen. De showroom is op maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we eerder geopend, namelijk vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Liever een afspraak in de showroom buiten de openingstijden om? Neem gerust contact op, wij maken graag een afspraak! Je vindt ons aan de Ericssonstraat 2 in Rijen.