info@nextfloors.nl 0161 728 900

Op zoek naar een nieuwe gietvloer in Breda? Kies voor Next Floors

Woonzaam in Breda en interesse in een gietvloer? Een Betonlook Flex/Flex UV gietvloer of toch de Betonlook Nature? Next Floors geeft op een overzichtelijke manier inzicht in de wereld van de gietvloeren. Of je nu net een woning hebt gekocht in Breda, een gietvloer zoekt voor een winkelpand, een gietvloer voor een kantoor in Breda of gewoon graag duidelijkheid wilt over een gietvloer in Breda, hier lees je alles wat je moet weten!

Ruig, stoer en óók in Breda: de gietvloer Betonlook Nature

Een vloer kan veel betekenen voor een ruimte. Het kan het maken en breken. Als je opzoek bent naar een stoere en ruige uitstraling, dan is de Betonlook Nature een goede keuze! De naam zegt het al, de gietvloer heeft de uitstraling van een natuurlijke betonvloer. Deze betonlook gietvloer kan in allerlei panden geplaatst worden. Een gietvloer in een winkelpand midden in Breda? Of de betonlook gietvloer in een wellness centrum? Er zijn oneindig veel mogelijkheden. De gietvloer kan op iedere ondergrond worden toegepast waardoor het een slimme keuze is om voor de Betonlook Nature te gaan. Next Floors zorgt graag voor jouw gietvloer in Breda!

De beste gietvloer in Breda: Betonlook Flex/Flex UV

De zon schijnt, gelukkig, nog best vaak in Nederland. Opzoek naar een gietvloer voor een woning in Breda waar veel zon schijnt? Dan is de Betonlook Flex UV de aller slimste keuze! Deze vloer zorgt er namelijk voor dat jouw gietvloer in Breda niet verkleurt door zonlicht. Daarnaast is dit kwalitatief de beste gietvloer! Beschikbaar in één gemêleerde kleur maar wanneer je liever voor twee gemêleerde kleuren gaat, kan dat ook! De Flex uitvoering is even kwalitatief dan de Flex UV maar wellicht een betere keuze wanneer er niet veel sprake is van zon. Bijvoorbeeld wanneer je een gietvloer wilt in een kelder in Breda. Daarnaast is deze vloer geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Iets wat je absoluut moet weten over al onze gietvloeren in Breda: de vloer is vloeistofdicht waardoor er bijna niets in het product kan intrekken. Het reinigen van de vloer is vrij eenvoudig. Daarnaast is de krasgevoeligheid tot een minimum beperkt door de topcoat!

Een grindvloer als gietvloer in Breda: High Quality!

Een speelse vloer met veel accenten, dat is stonedesign. Een grindvloer is de perfecte oplossing wanneer je letters, cijfers of misschien wel een logo in je vloer wilt verwerken. Doordat de kleuren van het grind eindeloos veel mogelijkheden hebben, zijn er onwijs veel patronen mogelijk. Hierdoor is een grindvloer als gietvloer in Breda de juiste keuze! Een andere mogelijkheid bij stonedesign is een open of dichte structuur. Bij een open structuur lijkt het alsof de steentjes los op de grond liggen. Bij de dichte structuur daarentegen, wordt de ruimte tussen de korrels opgevuld met een speciaal vulmiddel. Een grindvloer is geluidsabsorberend, naadloos, antistatisch en niet geheel onbelangrijk: niet glad. Daarnaast voelt de vloer niet koud aan en is deze zeer onderhoudsvriendelijk. Opzoek naar een gietvloer in Breda voor ieder interieur? Kies een grindvloer: de mogelijkheden zijn oneindig!

Elk design als gietvloer in Breda: de Troffelvloer HQ

Wanneer je van basic houdt of drukte, de creatieveling bent of de stijlvolle, een troffelvloer kan gerealiseerd worden met elk design dat je in gedachten hebt. Een ultiem voordeel aan deze troffelvloer als gietvloer is dat deze uitermate geschikt is voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, restaurants of een fabriekshal. De troffelvloer oogt strak, is naadloos en onderhoudsvriendelijk. Een specifieke ondergrond is niet nodig bij het plaatsen van deze gietvloer in Breda. Hij is namelijk geschikt voor vrijwel elke ondergrond! Of deze vloer ook geschikt is voor een huiskamer, kantoor of winkel? Natuurlijk! De troffelvloer heeft een zeer lange levensduur waardoor dit een echte een investering in gemak is. Daarnaast is de vloer geschikt voor vloerverwarming. Alsof dat nog niet alles is, is de troffelvloer antistatisch en kan je, wanneer je deze gietvloer in je huiskamer in Breda laat plaatsen, gerust op sokken rondrennen. De vloer heeft namelijk ook nog een antislip. Denk maar vast na over de kleuren of het patroon, want alles is mogelijk!

Fan van marmer? Kies Marmerstone als jouw gietvloer in Breda!

Next Floors presenteert met trots: Marmerstone. Een combinatie van kunstofvloer en stukjes marmer. Een totaal nieuw type vloerbedekking van natuursteen. Met de natuurlijke uitstraling van Marmerstone is een gietvloer in Breda zo gekozen! Een type gietvloer die onderhoudsvriendelijk is, exclusief en vooral duurzaam. Tevens in twee soorten verkrijgbaar, een open of dichte structuur. Net zoals bij de grindvloer, lijkt bij de openstructuur alsof de steentjes los op de grond liggen. Bij de dichte structuur wordt de ruimte gevuld tussen het marmer met voegsel. Daarna heb je de keuze uit een glanzende of matte coating. De Marmerstone gietvloer is slijtvast. We laten je graag kennismaken met deze innovatieve gietvloer. Dit kan in de showroom van Next Floors. Kom zeker eens een kijkje nemen om Marmerstoon te ervaren, te zien maar vooral te voelen. De vloer is namelijk naadloos, geschikt voor elke ruimte en bovenal geluidsabsorberend! In tegenstelling tot een massief marmeren vloer is de Marmerstone gietvloer juist vochtarm, ook in Breda!

Glitter, glamour en class: kies een Glittervloer PU als gietvloer in Breda!

Een ultieme eyecatcher en smaakmaker in één: de glittervloer! Of het nou voor een discotheek is, een hippe kledingwinkel of juist een trendy kantoor? De glittervloer maakt je ruimte tot iets heel tofs. Er zijn veel mogelijkheden, van goud tot zilver en van metal tot Pink Panter roze. Een echte designvloer die voor een fijne sfeer zorgt. Goed om te weten: de glittervloer is brandveilig en antistatisch. Kies je voor een roze glittervloer? De kleurvastheid is zeer goed, hierdoor heb je lang plezier van je glittervloer en de mensen die over de vloer komen ook! Er is een toegevoegde mogelijkheid om antislip toe te passen aan de glittervloer, hierdoor is het aantrekkelijk om deze vloer te plaatsen in een discotheek. Maar wanneer je thuis een glittervloer wilt als gietvloer in Breda, wat natuurlijk ook gewoon kan, is deze vloer ook geschikt voor vloerverwarming. Kortom: ook deze vloer heeft weer eindeloos veel mogelijkheden. Neem zeker eens een kijkje in onze showroom en ervaar het zelf!

Een betonlook gietvloer of glameureuze glittervloer als gietvloer in Breda, Next Floors helpt je graag beslissen

Bij Next Floors staan we graag voor u klaar om tot een weloverwogen besluit te komen. U bent van harte welkom in onze showroom waar we u graag op weg helpen. De showroom is op maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we eerder geopend, namelijk vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Liever een afspraak in de showroom buiten de openingstijden om? Neem gerust contact op, wij maken graag een afspraak! Je vindt ons aan de Ericssonstraat 2 in Rijen.