info@nextfloors.nl 0161 728 900

Opzoek naar een betonlook vloer in Dordrecht? Kies Next Floors!

Je bent opzoek naar een gietvloer maar de keuze is oneindig. Bij Nextfloors helpen we je graag aan de juiste gietvloer! Met de Betonlook Nature  en Betonlook Flex/Flex UV zit je in ieder geval bij Next Floors goed. Mooi meegenomen, die kunnen we ook plaatsen in Dordrecht! In verschillende ruimtes kunnen we je voorzien van een Betonlook vloer, van kantoor tot fabriekshal of de plaatselijke tandartspraktijk. Lees snel verder en lees alles wat je moet weten!

De Betonlook Flex/Flex UV als gietvloer in Dordrecht

Kwalitatief is dit de beste gietvloer die je kan hebben. De betonlook Flex UV is bij uitstek de perfecte vloer als gietvloer in Dordrecht! Deze speciaal ontwikkelde hoogwaardige gietvloer heeft de eigenschappen die maximaal haalbaar zijn in de toepassing van PU-kunststoffen. De Betonlook Flex als gietvloer in Dordrecht is zowel als een standaard-uitvoering als een Uv-bestendig uitvoering beschikbaar. Dit betekent dat de vloer niet verkleurt door zonlicht. Met de Betonlook Flex ligt de kwaliteit daadwerkelijk aan je voeten. Deze gietvloer is zowel in één kleur te verkrijgen als in twee gemêleerde kleuren. De melering zorgt voor een echt betonlook-effect.

Het systeem is ongeveer 3 tot 4 mm dik op een geschikte ondergrond. Het kan technisch op iedere ondergrond worden toegepast. Voor ieder type ondergrond is er een oplossing in de vorm van een voorbehandeling. Dit product wordt toegepast in de particuliere sector en in alle sectoren waar de vloer een hoogwaardige invulling moet geven voor onbepaalde tijd. Door de veerkrachtigheid in combinatie met de top coat is de krasgevoeligheid geminimaliseerd en zeer goed en eenvoudig te reinigen.

De voordelen van een Betonlook Flex/Flex UV als gietvloer in Dordrecht

Onze klanten beoordelen ons met een 9.8, je kunt er dus zeker van zijn dat je betonlook als gietvloer in Dordrecht bij ons in goede handen is! We leveren snelle online offertes waardoor je snel op de hoogte bent van de kosten. Alle kleuren zijn mogelijk! Je kan je dus helemaal uit leven. Next Floors staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, ook voor een betonlook gietvloer in Dordrecht. De vloer is elastisch waardoor de krasgevoeligheid minimaal is. Kies je voor de UV-uitvoering, deze is kleurecht waardoor de vloer niet verkleurt door zonlicht.

Door de veerkrachtigheid van de vloer is dit akoestisch een verbetering voor de ruimte waar de vloer wordt toegepast. Kies jij bijvoorbeeld de Betonlook gietvloer voor een muziekschool in Dordrecht? Dan is dit een slimme keuze! Daarnaast is de vloer zeer goed scheur overbruggend waardoor scheurvorming heel minimaal is. Met een vloer die vloeistofdicht is kan er ook bijna niet in het product intrekken. De betonlook als gietvloer in Dordrecht wordt volledig geproduceerd uit emissie vrije producten en plantaarde oliën. Tot slot kan je deze vloer ook prima gebruiken wanneer je vloerverwarming hebt. Lijkt deze vloer je ook interessant voor bijvoorbeeld in een koelcel? Dat kan ook! Want naast dat hij geschikt is voor vloerverwarming is de Betonlook als gietvloer in Dordrecht ook geschikt voor vloerkoeling.

Een Betonlook Nature als gietvloer in Dordrecht, bij NextFloors zit je goed!

Als je opzoek bent naar een ruige en stoere uitstraling van een betonvloer is de Betonlook Nature een perfecte optie! NextFloors is erin geslaagd een 3-4 millimeter systeem te ontwikkelen met het echte natuurlijke gevoel van een gevlinderde beton. Je kiest met de Betonlook Nature voor een gietvloer met het gevoel en beleving van een natuurlijke betonvloer. De vloer is op elke ondergrond geschikt. Ook voor een betonlook gietvloer in Dordrecht zit je bij Next Floors goed! Voor iederr type ondergrond heeft Next Floors een oplossing in de vorm van een voorbehandeling. De Betonlook Nature gietvloer voor in Dordrecht kan in alle ruimtes gebruikt worden, zowel in woningen in Dordrecht of als Betonlook gietvloer in winkels en kantoren. De verwerking kan Next Floors deels beïnvloeden: het natuurlijke resultaat is afhankelijk van de omstandigheden, omdat de Betonlook Nature, ook in Dordrecht, een natuurlijk product is.

Alle voordelen van een Betonlook gietvloer in Dordrecht

Onze klanten beoordelen ons met een 9.8, dat is een heel mooi hoog cijfer! Je kan dus goed vertrouwd een betonlook gietvloer in Dordrecht laten plaatsen door Next Floors. Vraag je online een offerte aan? Je hebt snel reactie en wordt dus goed op de hoogte gehouden van de Betonlook als gietvloer in Dordrecht. We beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De Betonlook als gietvloer in Dordrecht is minimaal in haar krasgevoeligheid en de vloer is vloeistofdicht waardoor er bijna niet in het product kan intrekken. De betonlook als gietvloer in Dordrecht wordt volledig geproduceerd uit emissie vrije producten en plantaardige oliën. Wil je ook vloerverwarming of vloerverkoeling? Ook daarvoor is de Betonlook als gietvloer in Dordrecht voor geschikt! De vloer is kunststof versterkt waardoor deze scheur overbruggend is. De kleuren zijn oneindig, wil je dus een bijzondere kleur? Geen probleem! Ook dat kan voor je betonlook als gietvloer in Dordrecht. Het mooie aan deze vloer is dat die toepasbaar is voor woningen, retail, kantoren en utiliteitsbouw. Binnen 1 minuut kan je jouw offerte aanvragen voor een betonlook als gietvloer in Dordrecht! Nextfloors helpt je graag!

Next Floors helpt je graag verder, ook met andere vloeren!

Buiten de Betonlook als gietvloer in Dordrecht biedt Next Floors nog meer, wij kunnen ook grindvloeren en troffelvloeren leggen die van hoge kwaliteit zijn. Dat staat namelijk bij ons voorop! Kwaliteit leveren. Hou je best van iets aparters? Kijk dan ook eens naar de Marmerstone of glittervloer. Er zijn veel mogelijkheden en Next Floors wil je graag verder helpen! Ook als dit niet over een Betonlook als gietvloer in Dordrecht gaat.

Bij Next Floors kan je gratis een offerte aanvragen. Heb je wat meer specifiekere wensen over bijvoorbeeld je betonlook vloer in Dordrecht? Stuur dan even een e-mail naar info@nextfloors.nl. We kunnen je dan helpen met een persoonlijke offerte waar al je wensen in zijn meegenomen. Ben je meer van het bellen? Dat kan ook! Wij zijn bereikbaar op 0161 72 89 00. We hebben ook een showroom waar we je van harte uitnodigen om eens een kijkje te nemen naar al onze vloeren maar ze vooral te voelen en te ervaren. Next Floors helpt je graag!