info@nextfloors.nl 0161 728 900

Waarom zijn wij anders?

 

Met een team van meer dan 30 jaar ervaring weten wij alle ins en outs op het gebied van gietvloeren en kunnen wij het onmogelijke mogelijk maken, dus succes gegarandeerd. 

Wij van Next Floors hebben een nieuw concept in de gietvloerenbranche gelanceerd. Dit nieuwe concept wordt op een prachtige locatie gepresenteerd. Een ruimtelijke omgeving waarbij ambiance, sfeer en gezelligheid centraal staan in onze samenwerking. In onze showroom zullen wij u rondleiden in een wereld van de vele mogelijkheden van de kunstof gietvloeren.

 

Kleurecht? Ja, er zijn veel termen zoals UV vertragend etc. Alleen al deze termen leiden uiteindelijk naar een verkleuring van de vloer. Vaak wordt dit vergeleken met hout. ‘Als u daar een tapijt op legt, verkleurt die net zo veel’. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Of uw budget kan misschien lager zijn, dan kan dit een goed alternatief zijn. Alleen u moet het wel eerlijk weten en niet over 5 jaar ermee geconfronteerd te worden. Kortom, open, helder en duidelijk. Verkopen heeft maar 1 doel: U, als een echt tevreden klant!

 

Daarnaast durven wij onze prijzen te laten zien. Zie het item, “bereken uw prijs”. Niets wazig of onduidelijk. Binnen 5 seconden heeft u een uitgewerkte offerte in pdf in uw mailbox. Tenminste als u uw mailadres goed ingevuld heeft. Nu uniek in Nederland en alleen bij Next Floors: u kan nu ook online uw vloer kopen met extra korting op de offerteprijs. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom, 7 dagen per week te bezoeken. Daarnaast komen wij graag bij u thuis of de locatie die u wenst te voorzien van een prachtige gietvloer.

 

Natuurlijk is het mogelijk om een goedkopere vloer te krijgen alleen dit leggen wij duidelijk uit en u weet precies wat u mag verwachten. Wij durven te zeggen dat wij het goedkoopste zijn omdat we de markt kennen. Wij hebben een uniek concept, locatie en showroom met alleen maar daglicht en doordat de kosten veel lager zijn, kunnen wij dit direct doorberekenen in onze prijs, uw prijs! Binnenkort gaan we meerdere locaties openen in geheel Nederland, België en daarbuiten.

 

Ook kunnen wij u het materiaal leveren als u het graag zelf wilt doen, of proberen. Dit kan met alle verschillende vloeren en kwaliteiten. Wat bijvoorbeeld te doen bij beschadigingen aan de vloer? U bent ook hiervoor op het juiste adres. Wij zijn het enige bedrijf wat u letterlijk de oplossing aan kan dragen en het mooiste is, u kunt het zelf weer netjes krijgen. En dit alles zonder het hele huis leeg te halen en weer een geheel nieuwe laklaag erop te zetten en dan nog niet aan de kosten hiervan te denken. Wij, van Next Floors, zijn ook dan uw ideale partner.

 

Wist u dat het marktaandeel in het jaar 2000 0,3% was en in 2017 gestegen is tot boven de 10,2%. En dan nog is iedere vloer uniek en nooit hetzelfde als een andere vloer. In kleur, melering, geen vloer is hetzelfde. U bepaalt zelf hoe uw vloer eruit ziet!

 

Hoogste kwaliteit, beste prijs! Speciaal voor u geselecteerd!

 

Veel plezier met het bekijken en lezen van onze site en we horen en/of lezen graag een reactie van u!

 

Meer informatie over ons

 

Wij zijn een jong en innoverend bedrijf met een vernieuwend zicht op een zeer persoonlijke benadering. Met veel oog voor uw persoonlijke wensen willen wij u op ieder mogelijk gebied een onvergetelijke ervaring geven, van openhartige en eerlijke gesprekken tot een bezoek aan uw huis na oplevering van uw vloer.

 

Met een team dat meer dan 30 jaar ervaring heeft, weten wij alle ins en outs op het gebied van gietvloeren en kunnen wij het onmogelijke mogelijk maken, dus succes gegarandeerd! 

 

Wij zijn de specialist in alle gietvloeren, grindvloeren, troffelvloeren, marmerstone en glittervloeren. Wij hebben vaste teams van vak medewerkers met jaren ervaring in het aanbrengen van al onze soorten vloeren. Wij bieden een naadloos, strak, stijlvol vloerensysteem waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenvloeien. Ons team bestaat uit medewerkers die meer dan 25 jaar ervaring hebben op het gebied van al onze vloeren, dus succes gegarandeerd! Wij zijn de specialist in gietvloeren, grindvloeren, troffelvloeren, marmerstone en glittervloeren. Wij hebben vaste teams van vloeren applicateurs met vele jaren ervaring in het aanbrengen van alle soorten gietvloeren. Wij bieden een naadloos, strak, stijlvol vloerensysteem waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenvloeien.

 

Een vloer is volgens ons meer dan alleen de basis van de ruimte. Wij zien het als een belevenis waar een levendige emotie bij komt kijken. Als een vooruitstrevend bedrijf hebben wij een zeer uitgebreide collectie van verschillende soorten vloeren en leggen wij de beste kwaliteit gietvloeren op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

 

Ongekende kwaliteit

 

Onze gietvloeren hebben tal van verschillende voordelen. De gietvloeren van Next Floors zijn namelijk geheel naadloos, zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen aangebracht worden op iedere ondergrond en bestaande vloer, en eventuele vloerverwarming is ook geen enkel probleem.

Bij elk interieur hoort een perfect passende vloer. Wij brengen aan uw vloer de perfecte, adembenemende beleving waar u elke dag opnieuw van geniet.

 

 Eindeloze mogelijkheden

 

De mogelijkheden van de Next Floors gietvloeren zijn eindeloos. U kunt kiezen uit alle kleuren, maar ook een combinatie daarvan in een drukke of lichte melering. Van strak en vlak tot stoer en robuust; bij ons is alles mogelijk. Als u op zoek bent naar design, ruimte en een hoogwaardige uitstraling, dan bent u bij Next Floors op het perfecte adres.

 

Voor elke situatie

 

Onze gietvloeren zijn geschikt voor elke ruimte. Wij passen de vloeren toe in zowel winkels, kantoren, woonhuizen, maar ook in bijvoorbeeld ziekenhuizen en musea. Er zijn eindeloze mogelijkheden in het gebruik. U kunt de warme, huiselijke sfeer in huis halen door een rustige vloer te kiezen, maar u kunt natuurlijk ook extra beleving creëren door een robuustere vloer of melering  te kiezen. Bij ons kunt u uw dromen van uw vloer werkelijkheid maken met als resultaat een sensationele, bijzondere gietvloer.

 

Toepassingen

 

Kunststof vloeren wordt o.a. toegepast in: woningen, kantoren, automotive, winkels, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van materialen, expertise en snelheid onderscheiden wij ons van andere aanbieders op de markt. Daarbij hanteren wij de beste prijs-kwaliteit verhouding. Een schitterende belevenis. Kijk eens naar onze referenties, Leger des Heils, Starbucks, Lego, Pro Sport, Pathé theater, America Today, Bibliotheek Rotterdam, Claudia Sträter en nog vele anderen en natuurlijk niet te vergeten zijn we nu begonnen met de winkels van Vero Moda en Jack & Jones.

 

 

 

Heeft u nu nog meer interesse gekregen in onze vloeren? U kunt altijd geheel vrijblijvend onze prachtige showroom bezoeken in Rijen, centraal gelegen tussen Breda, Eindhoven, Waalwijk, Den Bosch en Tilburg, welke een hele toegankelijke en huiselijke sfeer heeft.
 

 

 

Wij zijn gevestigd in het Crown Business Center