info@nextfloors.nl 0161 728 900

Kosten gietvloer bij Next Floors

Heeft u interesse in een van onze prachtige en unieke gietvloeren maar maakt u zich zorgen over de kosten? Zoek dan niet verder, hier vindt u namelijk de antwoorden op al uw vragen over de kosten van gietvloeren bij Next Floors. U leert hier wat er komt kijken als u kiest voor een van onze gietvloeren, bijvoorbeeld onze Betonlook Flex UV. Wilt u meteen een prijs berekenen? Ga dan naar onze online offerte calculator. We zien dat mensen zich voornamelijk zorgen maken over de kosten die bij een gietvloer komen kijken. Gelukkig valt dit reuze mee. Heeft u toch nog vragen? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen.

 

100% waar voor uw geld

Bij veel bedrijven zijn gietvloeren aan de dure kant. Dit valt bij ons echter reuze mee. Wij hanteren altijd een eerlijke prijs per vierkante meter. Bij ons krijgt u altijd waar voor uw geld. Onze gietvloeren zijn allemaal van uitzonderlijk hoge kwaliteit en zullen daardoor erg lang meegaan. Bovendien zijn ze gemaakt van natuurlijke materialen die compleet emissievrij zijn. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een betere, gezondere wereld.

 

Vloeistofdichte en scheurvrij gietvloeren

Er werd al gezegd dat u bij ons 100% waar voor uw geld krijgt. Onze vloeren zijn compleet scheurvrij, vloeistofdicht en antislip. Verder hebben we ook nog specifieke vloeren die bestand zijn tegen zonlicht en vloeren die goed werken in combinatie met vloerverwarming. Ondanks het feit dat al onze vloeren voordelig geprijsd zijn, is een gietvloer toch een investering. Daarom verzekeren wij u er van dat uw gietvloer van hoogwaardige kwaliteit is en lang mee zal gaan. Op deze manier is het echt een investering in de toekomst.

 

Op elke ondergrond

De kosten van een gietvloer zijn het al helemaal waard als u bedenkt dat wij onze gietvloeren op haast elk soort ondergrond kunnen toepassen. Hiervoor hebben wij een speciale techniek ontwikkelt.

 

Gratis snelle offerte

Wilt u snel weten hoeveel een van onze unieke gietvloeren u gaat kosten? Vraag dan snel een gratis en vrijblijvend offerte aan. Dit is via onze website binnen een paar minuten gedaan. U moet wel een aantal gegevens opgeven. Aan de hiervan worden de kosten berekent. Gegevens die u wellicht moet opgeven zijn:

  • oppervlakte van de ruimte

  • leeftijd van uw huis/kantoor/bedrijfspand/etc.

  • welk soort vloer u wilt

  • de ondergrond van de ruimte

  • of u de vloer ook wilt laten plaatsen door Next Floors

Hiernaast moet u ook uw persoonlijke gegevens, zoals adres, e-mailadres en telefoonnummer opgeven. Als u dit doet, dan zullen wij zo snel mogelijk de offerte voor u opstellen. Dan weet u snel waar u aan toe bent en hoeveel de gietvloer u gaat kosten.

 

Hoe worden kosten gietvloer berekend?

Hoe komen wij nou uit op onze prijs? Ten eerste kijken we naar de oppervlakte van de ruimte. Doorgaans hanteren wij een vaste prijs per vierkante meter. Stel u wilt een gietvloer in een ruimte van 16 vierkante meter. Wij hanteren (dit is een voorbeeld!) een prijs van €30 per vierkante meter. Dan komt de prijs uit op 16 x €30 = €480 . Dit is slechts een voorbeeld, in de praktijk komen er ook nog andere zaken bij kijken. Denk hierbij aan het soort ondergrond en de leeftijd van de woning of het pand. Deze kunnen beide invloed hebben op de kosten van de gietvloer. Een erg lastige ondergrond kan er namelijk voor zorgen dat het veel lastiger is om de vloer te leggen. Nu we het er toch over hebben, er zijn ook wat extra kosten als u de gietvloer door ons wilt laten plaatsen.

 

Breed aanbod aan gietvloeren bij Next Floors

Tot nu toe hebben we het alleen maar gehad over de kosten van gietvloeren. Hoe zit het met ons aanbod? Wij hebben een erg breed aanbod aan gietvloeren. Het is dus zo goed als zeker dat u een geschikte gietvloer voor u thuis of pand vindt!

 

Kosten Betonlook gietvloeren

Zo hebben wij maar liefst 3 verschillende soorten betonlook vloeren in ons aanbod. Dit zijn de Betonlook Nature, de Betonlook Flex en de Betonlook Flex UV. De Nature is een uitermate geschikte vloer voor iedereen die wilt dat zijn woning, kantoor of bedrijfspand een stoer, industrieel uiterlijk heeft. De Betonlook Flex UV is speciaal ontwikkeld voor woningen en panden met veel licht. Deze vloer is namelijk compleet bestand tegen zonlicht en zal daardoor nooit verkleuren. De ‘normale’ Flex kan erg goed gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

 

Trommelvloeren, glittervloeren grindvloeren en marmer

Daarnaast hebben wij ook nog trommelvloeren, grindvloeren, glittervloeren en speciale marmerstone vloeren. Ook deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en zullen u absoluut niet teleurstellen. Deze kosten van deze gietvloeren wordt op exact dezelfde manier berekend als de betonlook gietvloeren. Wel hanteren wij voor elk van onze gietvloeren een andere prijs per vierkante meter.

 

Kosten gietvloer herstellen

Heeft u al een gietvloer maar wilt u deze laten herstellen? Hiervoor hebben wij ons ‘Renew concept’. Neem nu contact met ons op om te ontdekken hoeveel het herstel van uw gietvloer door Next Floors u gaat kosten.

 

Aangesloten bij de NOA

Hoe zit het met de garantie? Hoe weet u zeker dat wij echt goed werk zullen leveren? Wij zijn aangesloten bij de NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Binnen de NOA wordt de zogenaamde ‘Afbouwgarantie’ gehanteerd. Deze garantie zorgt er voor dat alles transparant is en dat er voor beide partijen duidelijkheid is. Wij werken conform de voorwaarden van NOA.

 

Gevestigd in Rijen: kom nu langs bij onze showroom!

Bent u overtuigd, vallen de kosten van onze gietvloeren u mee en wilt u kijken welke gietvloer u wilt hebben? Maak dan een afspraak en kom langs bij onze showroom in Rijen. Hier vindt u al onze gietvloeren. Als u er zelf niet uitkomt krijgt u natuurlijk professioneel advies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door ons te mailen, door te bellen of door simpelweg uw nummer op onze website achter te laten. Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Wij zijn gevestigd in Rijen, in de Ericssontraat op nummer 2. Dit is tevens in het Crown Business Center. Kijk voordat u langskomt eerst naar onze openingstijden. Of bel om een afspraak te maken.