Eigenschappen

Gietvloer van kleine riviersteentjes

Zeer krasbestendig

Geschikt voor vloerverwarming en –koeling

Zowel in een open als dichte structuur verkrijgbaar

Eigenschappen

Gietvloer van kleine riviersteentjes

Zeer krasbestendig

Geschikt voor vloerverwarming en –koeling

Zowel in een open als dichte structuur verkrijgbaar

Troffelgrind HQ

De Troffelgrind HQ van Next Floors wordt samengesteld uit kleine korreltjes riviergrind van 1-2 mm gemengd met bindmiddel voor een naadloos resultaat. Door de samenstelling en eenvoudige manier van verwerking is het mogelijk om vormen en patronen in de siergrindvloer aan te brengen. Zo heeft u niet alleen een behaaglijke, slijtvaste vloerbedekking, maar kunt u de stijl van uw interieur zo expressief maken als u wilt. Voor 80 m2 gebruiken wij maar liefst 1 miljoen steentjes. De Troffelgrind HQ is in verschillende korrelgroottes/kwarts verkrijgbaar: deze vindt u verderop.

De siergrindvloer is een functionele, decoratieve vloerafwerking voor binnen en buiten. Een vloer die tot in de eeuwigheid meegaat. En met onze 10 jaar garantie weet u zeker dat uw grindvloer letterlijk elke voetstap aankan.

Speels grindtapijt van riviersteentjes

Meer over de Gietvloer “Troffelgrind HQ”

Onderhoud

Troffelgrind HQ zijn erg onderhoudsvriendelijk. Heeft u een vloer met een open structuur, dan kunt u deze eenvoudig schoonmaken met een waterzuiger. Gesealde vloeren kunt u stofzuigen of afnemen/dweilen met een doekje.

Kleuren

De Troffelgrind HQ is verkrijgbaar in vele kleuren en oneindig veel kleurcombinaties. De flexibele en vormbare structuur maakt het mogelijk om kleuren te combineren en verlichting, randen, patronen of sport- of bedrijfslogo’s in uw siergrindvloer te verwerken. Zo creëert u in een handomdraai een unieke, persoonlijke omgeving.

Vloerdikte

Afhankelijk van de door u gekozen korrelgrootte*, wordt de Troffelgrind HQ aangebracht in laagdiktes, variërend van 6 tot 12 mm.

Dichtzetten/ sealen grindvloer

U kunt zelf kiezen of u uw vloer wilt sealen. Een grove structuur bereiken wij door de vloer niet te sealen. Een gevulde afwerking daarentegen is het resultaat van sealen. Welke afwerking u ook kiest, u voelt geen verschil tussen beide afwerkingen.

Bij het sealen van een Troffelgrind HQ worden de openingen tussen de steentjes opgevuld met een hoogwaardige acrylaatpasta. Naast dat deze behandeling de levensduur van uw siergrindvloer verlengt, ontstaat er ook een vloeistofdichte en vuilafstotende laag waardoor uw vloer eenvoudig schoon te houden is.

Aantal benodigde werkdagen

Het aanbrengen van een Troffelgrind HQ neemt 1 á 2 dagen in beslag. Wilt u de vloer laten sealen, dan komt hier nog een extra werkdag bij. Dat is nog eens snel een nieuwe vloer leggen!

*Korrelgrootte

  • Troffelgrindvloer HQ heeft riviersteentjes met een doorsnee van 1-2 mm
  • Grindvloer HQ heeft kwartssteentjes met een doorsnee van 3-4 mm tot 6-7 mm
  • Marmergrind HQ heeft steentjes uit de groeve, met een doorsnee van 1-4 tot 5-8 mm

De gietvloeren specialist van Nederland

Bezoek showroom