info@nextfloors.nl 0161 728 900

Next Floors zorgt voor een gietvloer in Tilburg!

Een gietvloer voor jouw woning in Tilburg? Van Grindvloer tot Betonlook Flex/Flex UV als gietvloer in Tilburg, Next Floors helpt je graag bij jouw keuze! Next Floors geeft op een overzichtelijke manier inzicht in de wereld van de gietvloeren. Of je nu een gietvloer zoekt in Tilburg voor een winkel, net een woning bent gaan huren of graag wat uitleg wil over een gietvloer in Tilburg, hier lees je alles wat je moet weten over een gietvloer.

Onwijs stoer: de gietvloer Betonlook Nature

Een vloer is vaak sfeerbepalend, positief of negatief. Ga jij liever voor een stoere en ruige uitstraling? Dan is de Betonlook Nature de perfecte keuze! De naam zegt het al, de gietvloer heeft de uitstraling van een natuurlijke betonvloer. Niks geen geknoei met beton in je ruimte, de gietvloer Betonlook Nature is bij uitstek de beste keuze voor een gietvloer in Tilburg! De mogelijkheden zijn oneindig, de betonlook gietvloer kan in Tilburg in allerlei ruimtes geplaatst worden. Een gietvloer in een horecapand in Tilburg? Of de betonlook gietvloer in Tilburg in een winkelpand? Laat je zeker niet beperken tot deze voorbeelden, want bijna alles is mogelijk! De gietvloer kan op iedere ondergrond worden toegepast waardoor het een slimme keuze is om voor de Betonlook Nature te gaan. Voor een gietvloer in Tilburg moet je bij Next Floors in Rijen zijn!

Opzoek naar de beste gietvloer in Tilburg? Kies de Betonlook Flex/Flex UV

Buiten alle regen om, hebben we in Nederland best nog wel een zonnig land. Opzoek naar een gietvloer voor een woning in Tilburg waar de zon vaak naar binnen schijnt? Dan is de Betonlook Flex UV de meest slimme keuze! De Flex UV variant van de Betonlook gietvloer zorgt er namelijk voor dat jouw gietvloer in Tilburg niet verkleurt door zonlicht. Buiten dat is dit qua kwaliteit de beste gietvloer! Beschikbaar in één en twee gemêleerde kleuren. Even kwalitatief is de Flex uitvoering. Allicht is dit een betere keuze wanneer de zon niet veel schijnt in het pand waar je de gietvloer wilt plaatsen. Denk hierbij aan een ondergrondse ruimte of een kelder in Tilburgwaar je een gietvloer wilt laten plaatsen. De Betonlook Flex is geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Goed om te weten over deze gietvloer in Tilburg: de Betonlook Flex is vloeistofdicht. Hierdoor kan er bijna niets in het product trekken. Schoonmaken is ook hartstikke simpel bij deze vloer. Met behulp van de topcoat is de krasgevoeligheid tot een minimum beperkt!

High Quality en perfect als gietvloer in Tilburg: de Grindvloer

Veel accenten en een speels uiterlijk, dat is stonedesign. Een grindvloer is een goede keuze wanneer je een logo in je vloer wilt verwerken of iets met letters en cijfers wilt laten terugkomen in jouw gietvloer in Tilburg. De mogelijkheden zijn oneindig, dit komt omdat het grind heel veel kleuren kan bevatten. Oneindig veel patronen dus! Hierdoor is een grindvloer in Tilburg de juiste keuze! Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een grindvloer als gietvloer in Tilburg, zijn er nog twee aspecten waar je uit kan kiezen. Een open of dichte structuur. Bij een open structuur lijkt het alsof de steentjes los op de grond liggen, bij de dichte structuur wordt de ruimte tussen de korrels opgevuld met een speciaal vulmiddel. Opzoek naar een gietvloer in Tilburg die geluidsabsorberend, naadloos, antistatisch en niet glad is? Kies voor de grindvloer! De vloer voelt niet koud aan en is zeer onderhoudsvriendelijk. Mogelijk als gietvloer in Tilburg voor ieder interieur!

De Troffelvloer: elk design als gietvloer in Tilburg

Hou je van basic? Of ben je het type durfal wat graag voor eens iets anders gaat. Een troffelvloer kan gerealiseerd worden met elk design dat je in gedachten hebt. Op het gebied van hygiëne is deze vloer uitermate geschikt! Bijvoorbeeld in ziekenhuizen, restaurants of een fabriekshal. De troffelvloer is onderhoudsvriendelijk, oogt strak en is naadloos. Om deze gietvloer te plaatsen in Tilburg, is er geen specifieke ondergrond nodig. De Troffelvloer kan geplaatst worden op vrijwel elke ondergrond! Vraag je je nu af of je deze vloer ook kan plaatsen in een huiskamer, winkel of kantoor? Dat kan allemaal. Met een zeer lange levensduur maakt de Troffelvloer het een echte investering in gemak. De vloer is ook geschikt voor vloerverwarming. Bovenop al deze fantastische punten is de troffelvloer antistatisch en kan je gerust met sloffen rondrennen, hij is namelijk antislip! Een bepaald patroon in gedachten? Stop met zoeken! De Troffelvloer is de gietvloer die jij nodig hebt!

Marmerstone als gietvloer in Tilburg

Met trots presenteert Next Floors het innovatieve Marmerstone. De combinatie van kunststof en stukjes marmer zorgen voor een natuurlijke en royal uitstraling. Buiten dat de Marmerstone als gietvloer in Tilburg onwijs duurzaam is, is de Marmerstone ook onderhoudsvriendelijk en zeer exclusief. Daarnaast is de Marmerstone in twee soorten verkrijgbaar, met een open of dichte structuur. Bij de open structuur lijkt het alsof de steentjes ‘los’ op de grond liggen. Bij de dichte structuur wordt de ruimte gevuld tussen het marmer met voegsel. Je kan kiezen uit een glanzende of matte coating die de Marmerstone als gietvloer in Tilburg helemaal afmaakt! Bijkomend voordeel van de Marmerstone als gietvloer in Tilburg is dat hij slijtvast is. Benieuwd hoe de Marmerstone vloer er uit ziet? Kom kennismaken met deze gietvloer in onze Showroom in rijen. Je kan hem dan ervaren, zien maar vooral voelen. De vloer is namelijk naadloos, geschikt voor elke ruimte en bovenal geluidsabsorberend! In tegenstelling tot een massief marmeren vloer is de Marmerstonde gietvloer juist vochtarm.

Helemaal glamour met de glittervloer PU als gietvloer in Tilburg!

Smaakmaker en eyecatcher in één: de glittervloer! Die kan eveneens overal geplaatst worden, van discotheek tot aan een hippe winkel of trendy kantoor. De glittervloer maakt je ruimte helemaal! Er zijn veel mogelijkheden, van goud tot zilver en van metal tot Pink Panter roze. Een echte designvloer die voor een fijne sfeer zorgt. Om de brandveiligheid hoef je het niet te laten, hij is namelijk volledig brandveilig. Daarnaast is de glittervloer als gietvloer in Tilburg ook antistatisch. Met een goede kleurvastheid heb je lang plezier van je glittervloer en de eventuele bezoekers ook. Een mogelijkheid om toe te voegen is de antislip optie. Hierdoor is het aantrekkelijk om deze vloer te plaatsen in een discotheek. Maar ook wanneer je eventueel thuis een glittervloer wilt als gietvloer in Tilburg, wat ook gewoon kan, is deze vloer geschikt voor vloerverwarming. Ontdek en ervaar het zelf en neem een kijkje in onze showroom!

Voor een Gietvloer in Tilburg moet je bij Next Floors zijn!

We helpen je graag mee om tot een juiste beslissing te komen. We staan graag voor je klaar! Je bent van harte welkom in onze showroom waar we je graag op weg helpen. De showroom is op maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we eerder geopend, namelijk vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Liever een afspraak in de showroom buiten de openingstijden om? Neem gerust contact op, wij maken graag een afspraak! Je vindt ons aan de Ericssonstraat 2 in Rijen.