info@nextfloors.nl 0161 728 900

Next Floors zorgt voor jouw gietvloer in Roosendaal!

Je zoekt een gietvloer in Roosendaal, Next Floors kan je daar mee helpen, van Troffelvloer tot een Betonlook Flex/Flex UV gietvloer. Next Floors geeft op een overzichtelijke manier inzicht in de wereld van de gietvloeren. Of je nu een woning gekocht hebt in Roosendaal, een gietvloer zoekt voor een zaal, een gietvloer voor een kantoor in Roosendaal of graag duidelijkheid wilt over een gietvloer in Roosendaal, hier lees je alles wat je moet weten!

De Betonlook Nature, een stoere gietvloer in Roosendaal

Een vloer kan veel zeggen over een ruimte. Je kan gerust zeggen dat het sfeerbepalend is. Zoek je een stoere en ruige gietvloer? Dan is de Betonlook Nature een goede keuze! De naam verklapt het al, de gietvloer heeft de uitstraling van een natuurlijke betonvloer. Niet zeker of deze Betonlook Nature in jouw ruimte geplaatst kan worden? Stop met denken! Een gietvloer in een kantoor midden in Roosendaal? Of een gietvloer in de kleinste ruimte van je huis in Roosendaal? De mogelijkheden zijn oneindig. De gietvloer kan op iedere ondergrond worden toegepast waardoor het een slimme keuze is om voor de Betonlook Nature te gaan. Next Floors zorgt graag voor jouw gietvloer in Roosendaal!

De beste gietvloer in Roosendaal: de Betonlook Flex/Flex UV

Het zonnetje laat zich regelmatig zien in Nederland. Ben je opzoek naar een gietvloer voor een woning in Roosendaal waar de zon vaak naar binnen schijnt? Dan is de Betonlook Flex UV de beste keuze. Deze vloer zorgt er namelijk voor dat jouw gietvloer in Roosendaal niet verkleurt door zonlicht. Kwalitatief is dit ook de beste gietvloer, dat is dan mooi meegenomen! Je hebt de keuze uit 1 of 2 gemêleerde kleuren. Dat geeft een mooi effect! Even kwalitief als de Flex UV, maar wellicht een betere keuze wanneer er niet veel sprake is van zon, is de Flex uitvoering. Bijvoorbeeld wanneer je een gietvloer wilt laten plaatsen in een kelder in Roosendaal. Deze gietvloer is ook geschikt voor vloerverwarming- en koeling. Een absolute know how over onze gietvloer in Roosendaal: de vloer is vloeistofdicht waardoor er bijna niets in het product kan intrekken. Daarnaast is het reinigen van de vloer hartstikke eenvoudig. Door de topcoat is de krasgevoeligheid van de gietvloer in Roosendaal tot een minimum beperkt!

Een grindvloer als gietvloer in Roosendaal

Stonedesign, een speelse vloer met veel accenten. Een grindvloer is de perfecte oplossing wanneer je cijfers, een logo of misschien wel letters in je vloer wilt verwerken. De kleuren van het grind hebben oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor zijn er onwijs veel patronen mogelijk. Hierdoor is een grindvloer als gietvloer in Roosendaal de juiste keuze! Bij stonedesign kan je kiezen voor een open of dichte structuur. Bij een dichte structuur wordt de ruimte tussen de korrels opgevuld met een speciaal vulmiddel. De open structuur daarentegen lijkt het alsof de steentjes ‘los’ op de grond liggen. De grindvloer is naadloos, geluidsabsorberend, antistatisch en goed om te weten: niet glad. De grindvloer als gietvloer in Roosendaal voelt niet koud aan. Ook is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Opzoek naar een gietvloer in Roosendaal voor ieder interieur? Kies een grindvloer: de mogelijkheden zijn oneindig!

Een gietvloer in Roosendaal met elk design: de Troffelvloer HQ

Ben jij de stijlvolle of de creatieve, hou je van basic of meer van drukte, lees dan vooral even verder! Een troffelvloer kan geplaatst worden met elk patroon dat je bedenken kan. Een uiterst voordeel aan deze troffelvloer als gietvloer in Roosendaal is dat deze uitermate geschikt is voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne. Een fabriekshal, ziekenhuizen of restaurants zijn zulke ruimtes. De troffelvloer oogt straks, is naadloos en onderhoudsvriendelijk. Een bepaalde ondervloer is niet nodig bij het plaatsen van deze gietvloer in Roosendaal. De Troffelvloer is namelijk geschikt voor vrijwel elke ondergrond! Benieuwd of de vloer ook geschikt is voor kantoor, winkel of huiskamer? Denk niet verder! Dat is de Troffelvloer namelijk ook. Deze vloer voor een pand in Roosendaal heeft een zeer lange levensduur waardoor dit een investering is. Daarnaast is de vloer geschikt voor vloerverwarming. Naast de hiervoor genoemde punten is de troffelvloer antistatisch en heeft de vloer een antislip! Bedenk maar vast een leuk patroon of logo, want jouw specifieke wens is mogelijk!

Marmerstone als gietvloer in Roosendaal

Met trots presenteert Next Floors: Marmerstone. Een combinatie van kunststofvloer en stukjes marmer. Een innovatief type vloerbedekking van natuursteen. Met de natuurlijke uitstraling van Marmerstone is een gietvloer in Roosendaal zo gekozen! De Marmerstone is onderhoudsvriendelijk, exclusief maar bovenal heel erg duurzaam. Daarnaast is de Marmerstone in twee soorten te verkrijgen, een dichte of open structuur. Evenals bij de grindvloer, is er bij de dichte structuur de ruimte gevuld tussen het marmer met voegsel. Bij de open structuur lijkt het alsof de steentjes los op de grond liggen. Om de Marmerstone helemaal af te maken heb je de keuze uit een glanzende of matte coating. De Marmerstonde gietvloer is slijtvast. Deze innovatieve gietvloor voor in Roosendaal willen we graag aan je voorstellen. Dit kan in Rijen bij de showroom van Next Floors. Kom zeker eens een kijkje nemen om de Marmerstone te zien, te ervaren maar vooral om te voelen. De vloer is namelijk geschikt voor elke ruimte, geluidsabsorberend en niet geheel onbelangrijk, naadloos! In tegenstelling tot een massief marmeren vloer is de Marmerstone gietvloer juist vochtarm, ook in Roosendaal!

Classy glamour vloer: kies een Glittervloer PU als gietvloer in Roosendaal!

Een eyecatcher en ultieme smaakmaker in één, de glittervloer! Voor een hippe winkel, een bepaalde ruimte in een discotheek of misschien wel een trendy kantoor, de glittervloer maakt je ruimte tot iets heel gaafs. Er zijn veel mogelijkheden, van goud tot zwart en van metal tot oranje. Een echte designvloer die voor een fijne sfeer zorgt. De glittervloer is brandveilig en antistatisch. Kies je voor een blauwe glittervloer? De kleurvastheid is zeer goed, hierdoor heb je lang plezier van je glittervloer en de mensen die over de (glitter)vloer komen ook! Goed om te weten, de glittervloer kan ook worden bewerkt met een anti slip laag. Dit is bijvoorbeeld handig in een discotheek. Liever in huis een glittervloer als gietvloer in Roosendaal, dat kan gewoon! Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming. Kortom: ook deze vloer heeft weer eindeloos veel mogelijkheden. Neem zeker eens een kijkje in onze showroom en ervaar het zelf!

Van glittervloer tot Betonlook, voor een gietvloer in Roosendaal kom je naar Next Floors!

Bij Next Floors helpen we je graag met je beslissing. Je bent van harte welkom in onze showroom waar we u graag op weg helpen. De showroom is op maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we eerder geopend, namelijk vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Liever een afspraak in de showroom buiten de openingstijden om? Neem gerust contact op, wij maken graag een afspraak! Je vindt ons aan de Ericssonstraat 2 in Rijen.