info@nextfloors.nl 0161 728 900

Gietvloer in Eindhoven? Kies voor Next Floors

Wil je een gietvloer in jouw huis in Eindhoven of omgeving? Van ruige, natuurlijke betonlooks tot grindvloeren, Next Floors heeft het allemaal! Wij helpen jouw graag met het uitkiezen van een geschikte gietvloer voor jouw huis in Eindhoven. Op onze website vind je alle benodigde informatie en kun je kiezen uit verschillende gietvloeren voor jouw woning in Eindhoven. Ook voor gietvloeren in winkels, kantoren en appartementen kun je natuurlijk bij ons terecht. Neem nu contact op en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Ruig karakter dankzij betonlook nature

Wil je jouw huis of winkel een stoer, ruig karakter geven? Kies dan voor de Betonlook Nature van Next Floors. Deze gietvloer heeft het stoere en industriële uiterlijk van onbewerkt beton. Als je deze ‘look’ wilt, moet je normaliter gaan knoeien en klooien met echt beton. Dit zorgt voor gedoe en kost bovendien veel geld. Nee, met gietvloer Beton Nature van Next Floors ben je veel beter uit.

Op iedere ondergrond

De Betoonlook Nature gietvloer kunnen we overigens haast overal plaatsen. De mogelijkheden zijn zo goed als oneindig. Denk aan winkelpanden, horecepanden, grote bedrijfspanden, woningen, bijhuizen, kantoren en meer. Wat deze gietvloer zo praktisch maakt, is dat die op iedere ondergrond kan worden toegepast. Het is dus niet alleen mooi en stoer, maar ook praktisch. Dus, voor een Betonlook Nature gietvloer in jouw huis of pand Eindhoven moet je bij Next Floors in Rijen zijn!

Betonlook gietvloer die niet verkleurt? De Betonlook Flex UV

Een groot nadeel van onze Betonlook Nature is dat deze kan verkleuren. Geen zorgen, dit gebeurt alleen maar als de zon erg vaak op de vloer staat. Daarom hebben wij de speciale Betonlook Flex UV. Deze variant op de Betonlook van Next Floor zorgt er namelijk voor dat uw gietvloer in Eindhoven nooit zal verkleuren. Kwalitatief gezien is dit ook de beste gietvloer in ons uitgebreide aanbod. De Betonlook Flex UV is beschikbaar in een of twee gemêleerde kleuren. Met deze gietvloer hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de verkleuring van uw vloer.

Huis met vloerverwarming, kies Betonlook Flex

Qua kwaliteit is de Betonlook Flex evenwaardig aan de Flex UV. Waar zit het verschil nu tussen deze twee vloeren? De Betonlook Flex UV gietvloer zijn voordeel is dat deze niet verkleurd raakt Floors zonlicht. De ‘gewone’ Betonlook Flex gietvloer daarentegen, is vooral geschikt in panden in Eindhoven waar weinig zonlicht naar binnenkomt. Denk hierbij aan een kelder of zolder. Een ander groot voordeel van de Flex gietvloer is dat deze gietvloer bij uitstek geschikt is voor vloerwarming. Bovendien is deze gietvloer gemakkelijk schoon te maken en is die vloeistofdicht. Dus, zoek je een stoere gietvloer voor jouw kelder of ondergrondse ruimte in Eindhoven? Kom dan langs bij Next Floor in Rijen om een kijkje te nemen naar de Betonlook Flex.

Grindvloer zorgt voor speels uiterlijk

Ben je op zoek naar een wat speelsere gietvloer voor jouw ruimte of woning in Eindhoven? Neem dan een kijkje naar de Grindvloeren van Next Floors. Zogenaamd ‘stonedesign’ heeft een speels karakter met veel verschillende accenten. Verder is een grindvloer geluidsabsorberend, naadloos, anti-statisch en niet glad. Ook is deze soort gietvloer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Er zijn dus oneindige mogelijkheden als je kiest voor een grindvloer voor uw pand of huis in Eindhoven. Bovendien heeft u de keuze uit twee verschillende opties als u kiest voor een grind gietvloer in Eindhoven.

Grindvloer Eindhoven open structuur

Bij een grindvloer met een open structuur lijkt het alsof de steentjes los op de grond liggen. Dit zorgt voor een karakteristieke en speelse look. Een open structuur grindvloer kunnen wij overal plaatsen! Het maakt niet of je nu een winkelpand, horecapand, woning of kantoor hebt.

Gesloten structuur grind gietvloer Eindhoven

Een dichte structuur grindvloer lijkt erg op een grindvloer met een open structuur. Het enige verschil is dat bij een open structuur het lijkt alsof de steentjes los op de grond liggen. Bij een dichte structuur is dit niet het geval. Bij een dichte structuur grind gietvloer wordt de ruimte tussen het grind opgevuld met een speciaal vulmiddel. Hierdoor is de vloer minder ruw en voelt deze gladder aan.

Elk design met troffelvloer

Wil je zelf kunnen ontwerpen of bedenken hoe jouw gietvloer in Eindhoven er uit gaat zien? Dan is de troffelvloer wat voor jou. Een troffelvloer kan namelijk gerealiseerd worden met elk design dat je maar wilt! Daarnaast zijn dit soort vloeren ook erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Dit maakt de troffelvloer geschikt als gietvloer voor ziekenhuizen, praktijken en restaurants in Eindhoven. De troffelvloer gietvloer heeft een extreem lange levensduur en kan aangelegd worden op elk soort ondergrond. Ook voor in woningen is deze uitermate geschikt, mede omdat deze geschikt is voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Ook is de vloer anti-statisch en anti-slip. Dus, wil jij zelf bepalen hoe jouw vloer er uit komt te zien? Kies de troffelvloer!

Innovatieve Marmerstone als gietvloer Eindhoven

Een huis of winkel met een royale, natuurlijke uitstraling, wie wil dat nou niet? Dankzij onze innovatieve Marmerstone gietvloer kan ook uw woning of pand in Eindhoven zo’n uitstraling hebben! De Marmerstone gietvloer bestaat uit een combinatie van kunststof en marmer. Deze gietvloer is onderhoudsvriendelijk en enorm slijtvast. Net zoals een grindvloer, is deze vloer verkrijgbaar in zowel een open als een dichte structuur. Bovendien kun je zelf kiezen wat voor coating uw Marmerstone gietvloer in Eindhoven krijgt!

Eyecather glittervloer gietvloer Eindhoven

Heb je een pand of winkel die echt moet opvallen? Dan is onze glittervloer wat voor jou. Deze brandveilige en anti-statische vloer maakt jouw winkel, kantoor of huis helemaal af. Net zoals al onze andere gietvloeren kan deze op elk soort ondergrond worden geplaatst. Deze vloer is dankzij de anti-slip optie ook erg geliefd voor bars en discotheken. Ook voor hippe kantoren en trendy woningen bieden wij deze vloer aan.

Kom naar onze showroom!

Natuurlijk, via het internet kun je niet bepalen welke vloer nu het meest geschikt is voor jou. Wij helpen je graag met het maken van deze beslissing! Je bent van harte welkom in onze showroom in Rijen. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00. Op zaterdagen zijn we van 10:00 tot 16:00 geopend. In overleg kunnen we ook een afspraak inplannen om buiten de openingstijden een kijkje te nemen naar geschikte gietvloeren voor je woning of pand in Eindhoven. buiten de openingstijden om. Wij zijn gevestigd in de Ericssonstraat 2 in Rijen.