info@nextfloors.nl 0161 728 900

Opzoek naar een gietvloer in Bavel? Kijk eens bij Next Floors!

Woonzaam in Bavel en interesse in een gietvloer? Een Glittervloer als gietvloer of toch de Betonlook Nature? Next Floors geeft op een overzichtelijke manier inzicht in de wereld van de gietvloeren. Of je nu net een woning hebt gekocht in Bavel, een gietvloer zoekt voor een winkelpand, een gietvloer voor een kantoor in Bavel of gewoon graag duidelijkheid wilt over een gietvloer in Bavel, hier lees je alles wat je moet weten!

Onwijs stoer: de gietvloer Betonlook Nature

Een vloer is vaak sfeerbepalend, positief of negatief. Ga jij liever voor een stoere en ruige uitstraling? Dan is de Betonlook Nature de perfecte keuze! De naam zegt het al, de gietvloer heeft de uitstraling van een natuurlijke betonvloer. Niks geen geknoei met beton in je ruimte, de gietvloer Betonlook Nature is bij uitstek de beste keuze voor een gietvloer in Bavel! De mogelijkheden zijn oneindig, de betonlook gietvloer kan in Bavel in allerlei ruimtes geplaatst worden. Een gietvloer in een horecapand in Bavel? Of de betonlook gietvloer in Bavel in een winkelpand? Laat je zeker niet beperken tot deze voorbeelden, want bijna alles is mogelijk! De gietvloer kan op iedere ondergrond worden toegepast waardoor het een slimme keuze is om voor de Betonlook Nature te gaan. Voor een gietvloer in Bavel moet je bij Next Floors in Rijen zijn!

De beste gietvloer in Bavel: de Betonlook Flex/Flex UV

Het zonnetje laat zich regelmatig zien in Nederland. Ben je opzoek naar een gietvloer voor een woning in Bavel waar de zon vaak naar binnen schijnt? Dan is de Betonlook Flex UV de beste keuze. Deze vloer zorgt er namelijk voor dat jouw gietvloer in Bavel niet verkleurt door zonlicht. Kwalitatief is dit ook de beste gietvloer, dat is dan mooi meegenomen! Je hebt de keuze uit 1 of 2 gemêleerde kleuren. Dat geeft een mooi effect! Even kwalitatief als de Flex UV, maar wellicht een betere keuze wanneer er niet veel sprake is van zon, is de Flex uitvoering. Bijvoorbeeld wanneer je een gietvloer wilt laten plaatsen in een kelder in Bavel. Deze gietvloer is ook geschikt voor vloerverwarming- en koeling. Een absolute know how over onze gietvloer in Bavel: de vloer is vloeistofdicht waardoor er bijna niets in het product kan intrekken. Daarnaast is het reinigen van de vloer hartstikke eenvoudig. Door de topcoat is de krasgevoeligheid van de gietvloer in Bavel tot een minimum beperkt!

Een grindvloer als gietvloer in Bavel: High Quality!

Een speelse vloer met veel accenten, dat is stonedesign. Een grindvloer is de perfecte oplossing wanneer je letters, cijfers of misschien wel een logo in je vloer wilt verwerken. Doordat de kleuren van het grind eindeloos veel mogelijkheden hebben, zijn er onwijs veel patronen mogelijk. Hierdoor is een grindvloer als gietvloer in Bavel de juiste keuze! Een andere mogelijkheid bij stonedesign is een open of dichte structuur. Bij een open structuur lijkt het alsof de steentjes los op de grond liggen. Bij de dichte structuur daarentegen, wordt de ruimte tussen de korrels opgevuld met een speciaal vulmiddel. Een grindvloer is geluidsabsorberend, naadloos, antistatisch en niet geheel onbelangrijk: niet glad. Daarnaast voelt de vloer niet koud aan en is deze zeer onderhoudsvriendelijk. Opzoek naar een gietvloer in Bavel voor ieder interieur? Kies een grindvloer: de mogelijkheden zijn oneindig!

De Troffelvloer: elk design als gietvloer in Bavel

Hou je van basic? Of ben je het type durfal wat graag voor eens iets anders gaat. Een troffelvloer kan gerealiseerd worden met elk design dat je in gedachten hebt. Op het gebied van hygiëne is deze vloer uitermate geschikt! Bijvoorbeeld in ziekenhuizen, restaurants of een fabriekshal. De troffelvloer is onderhoudsvriendelijk, oogt strak en is naadloos. Om deze gietvloer te plaatsen in Bavel, is er geen specifieke ondergrond nodig. De Troffelvloer kan geplaatst worden op vrijwel elke ondergrond! Vraag je je nu af of je deze vloer ook kan plaatsen in een huiskamer, winkel of kantoor? Dat kan allemaal. Met een zeer lange levensduur maakt de Troffelvloer het een echte investering in gemak. De vloer is ook geschikt voor vloerverwarming. Bovenop al deze fantastische punten is de troffelvloer antistatisch en kan je gerust met sloffen rondrennen, hij is namelijk antislip! Een bepaald patroon in gedachten? Stop met zoeken! De Troffelvloer is de gietvloer die jij nodig hebt!

Fan van marmer? Kies Marmerstone als jouw gietvloer in Bavel!

Next Floors presenteert met trots: Marmerstone. Een combinatie van kunststofvloer en stukjes marmer. Een totaal nieuw type vloerbedekking van natuursteen. Met de natuurlijke uitstraling van Marmerstone is een gietvloer in Bavel zo gekozen! Een type gietvloer die onderhoudsvriendelijk is, exclusief en vooral duurzaam. Tevens in twee soorten verkrijgbaar, een open of dichte structuur. Net zoals bij de grindvloer, lijkt bij de openstructuur alsof de steentjes los op de grond liggen. Bij de dichte structuur wordt de ruimte gevuld tussen het marmer met voegsel. Daarna heb je de keuze uit een glanzende of matte coating. De Marmerstone gietvloer is slijtvast. We laten je graag kennismaken met deze innovatieve gietvloer. Dit kan in de showroom van Next Floors. Kom zeker eens een kijkje nemen om Marmerstone te ervaren, te zien maar vooral te voelen. De vloer is namelijk naadloos, geschikt voor elke ruimte en bovenal geluidsabsorberend! In tegenstelling tot een massief marmeren vloer is de Marmerstone gietvloer juist vochtarm, ook in Bavel!

Helemaal glamour met de glittervloer PU als gietvloer in Bavel!

Smaakmaker en eyecatcher in één: de glittervloer! Die kan eveneens overal geplaatst worden, van discotheek tot aan een hippe winkel of trendy kantoor. De glittervloer maakt je ruimte helemaal! Er zijn veel mogelijkheden, van goud tot zilver en van metal tot Pink Panter roze. Een echte designvloer die voor een fijne sfeer zorgt. Om de brandveiligheid hoef je het niet te laten, hij is namelijk volledig brandveilig. Daarnaast is de glittervloer als gietvloer in Bavel ook antistatisch. Met een goede kleurvastheid heb je lang plezier van je glittervloer en de eventuele bezoekers ook. Een mogelijkheid om toe te voegen is de antislip optie. Hierdoor is het aantrekkelijk om deze vloer te plaatsen in een discotheek. Maar ook wanneer je eventueel thuis een glittervloer wilt als gietvloer in Bavel, wat ook gewoon kan, is deze vloer geschikt voor vloerverwarming. Ontdek en ervaar het zelf en neem een kijkje in onze showroom!

Voor een Gietvloer in Bavel moet je bij Next Floors zijn!

We helpen je graag mee om tot een juiste beslissing te komen. We staan graag voor je klaar! Je bent van harte welkom in onze showroom waar we je graag op weg helpen. De showroom is op maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we eerder geopend, namelijk vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Liever een afspraak in de showroom buiten de openingstijden om? Neem gerust contact op, wij maken graag een afspraak! Je vindt ons aan de Ericssonstraat 2 in Rijen.