info@nextfloors.nl 0161 728 900

Betonlook gietvloer voor uw woning of pand in Utrecht

Woont u in Utrecht en wilt u uw nieuwe huis of pand een gave, ruige en industriële look geven? Of wilt u uw huidige huis, winkel of kantoor opknappen? Kies dan voor een van de Betonlook gietvloeren van Next Floors voor uw pand of huis in Utrecht! Wij hebben verschillende, hoogwaardige Betonlook gietvloeren opgenomen in ons brede aanbod, zoals de Betonlook Flex UV of de Betonlook Nature. Deze zijn van uitermate hoge kwaliteit en zijn bestand tegen vuil en water. Wel hebben de vloeren een aantal onderlinge verschillen: dit maakt dat elk van onze Betonlook vloeren een ander ideaal gebruik heeft. Heeft u vragen of wilt advies voor uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u hier direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Voordelen Betonlook gietvloer in Utrecht

Waarom een Betonlook gietvloer als u zelf ‘echt’ betonnen in huis kan laten gieten? Eigenlijk spreekt dit voor zich. Door voor een gietvloer van Next Floor te kiezen, voorkomt u onnodig gedoe. U hoeft niet te knoeien met echt beton. Een gietvloer is makkelijker, goedkoper en brengt minder risico met zich mee.

Betonlook Nature: natuurlijke beton uitstraling

Wilt u een gietvloer die exact lijkt op echt beton? Dan is onze Betonlook Nature echt wat voor u. Deze natuurlijke ogende vloer heeft een stoere, ruige uitstraling en heeft zelfs het natuurlijke gevoel van echt gevlinderd beton. U heeft dus het gevoel en beleving van een natuurlijke Betonlook vloer voor uw huis of pand in Utrecht.

Eigenschappen

De Betonlook Nature heeft een aantal indrukwekkende eigenschappen. Zo is de vloer allesbehalve gevoelig voor krassen: de krasgevoeligheid is minimaal. Omdat in de gietvloer kunststof is verwerkt, is deze ook bestand tegen scheurvorming en is de vloer vloeistofdicht. Ook is deze vloer prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

In meerdere kleuren verkrijgbaar

Wij kunnen de Betonlook Nature gietvloer in elk mogelijke kleur leveren. U mag zelf bepalen welke kleur u mooi vindt. Als u twijfelt over de kleur kunnen wij u ook hierover adviseren. Kom simpelweg langs bij onze showroom in Rijen.

Toe te passen op elke ondergrond

Wij hebben een speciale ‘voorbehandelingstechniek’ ontwikkelt die het mogelijk maakt om al onze vloeren, waaronder onze populaire Betonlook Nature, aan te leggen op elk soort ondergrond. De mogelijkheden zijn dus oneindig, ongeacht of u de vloer nu in uw huis, kantoor, praktijk, winkel of iets anders wilt.

Onze kwalitatief beste vloer: de Betonlook Flex UV

Samen met de normale Betonlook Flex, is de Flex UV onze kwalitatief beste vloer. Maar op welke manier verschilt deze vloer nu van de Betonlook Nature? De Betonlook Flex UV heeft een ander uiterlijk en is bovendien compleet bestand tegen verkleuring door zonlicht. Normaliter verkleurd een vloer in de loop van de jaren. Met name als er veel zonlicht op de vloer schijnt. Dankzij onze speciale technieken is dit bij de Flex UV is echter totaal niet het geval. Dit maakt dat deze vloer erg geschikt is voor woningen met veel licht.

Eigenschappen Betonlook Flex UV Utrecht

Zoals eerder werd gezegd is deze vloer dus bestand tegen verkleuring door zonlicht. Maar daar houdt het niet op. Zo kan deze vloer worden toegepast op elk soort ondergrond, is de vloer water- en stofdicht, bestand tegen scheurvorming en krassen. Ook is de vloer, dankzij zijn water- en stofdichte eigenschappen, erg gemakkelijk te onderhouden. De Betonlook Flex UV is in een of twee gemêleerde kleuren verkrijgbaar. De mêleering zorgt voor een realistisch en natuurlijk effect.

Betonlook Flex bij vloerverwarming

Samen met hierboven genoemde Flex UV is de Betonlook Flex onze kwalitatief beste vloer. In grote lijnen lijken de vloeren ook erg op elkaar. Het grote verschil ligt hem echter vooral in het feit dat de Flex UV bestand is tegen verkleuring en de ‘normale’ Flex niet. De normale Flex is daarentegen beter geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling.

Eigenschappen Betonlook Flex Utrecht

Qua eigenschappen komt de Betonlook Flex in grote lijnen dus overeen met de Flex UV. Alleen op gebied van zonlicht verschillen ze. De Flex UV is bestand tegen zonlicht, de Flex niet. Daarom raden wij aan dat u voor deze vloer kiest als u een vloek zoekt voor een ruimte met een beperkte hoeveelheid zonlicht. Verder is ook deze vloer gemakkelijk te onderhouden, toe te passen op elke ondergrond en is de vloer bestand tegen scheuren en krassen. De Betonlook Flex gietvloer is verkrijgbaar in twee gêmeleerde kleuren.

Duurzame productie van vloeren

Wij als onderneming hechten veel waarde aan ‘bewust ondernemen’. Dit houdt in dat wij rekening houden met onze uitstoot en de invloed hiervan op ons milieu. Daarom zij al onze vloeren ‘emissie-vrij’ geproduceerd en zijn de oliën die wij gebruiken allemaal plantaardig. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan het tegengaan van de klimaatverandering.

Next Floors in Utrecht: niet alleen betonlook

Wij hebben niet alleen maar Betonlook vloeren in ons uitgebreide aanbod. Wij hebben ook troffelvloeren, grindvloeren en zelfs glittervloeren in ons aanbod. Als u dus ook wat anders zoekt kunt u ook bij ons terecht.

Renew concept betonlook vloeren Utrecht

Heeft u een oude vloer die u wilt laten opknappen? Ook dan kunt u gewoon aankloppen bij Next Floors. Dit is ons ‘Renew Concept’: dan knappen wij uw oude vloer weer helemaal op. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten hoeveel het gaat kosten om een Betonlook gietvloer door ons te laten aanleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U moet alle relevante informatie over de ruimte waarin u de vloer wilt geven zodat wij een nauwkeurige berekening van de kosten kunnen maken. Dan krijgt u zo snel mogelijk de offerte opgestuurd.

Kom naar onze showroom in Rijen!

Wilt u weten hoe onze vloeren er in het echt uitzien? Loop dan eens bij ons naar binnen in onze showroom in Rijen! Dit is minder dan een uur rijden vanuit Utrecht. U krijgt hier bovendien professioneel advies van een van onze werknemers. Wij zijn gevestigd in de Ericcsonstraat in Rijen, op nummer 2. Neem wel eerst een kijkje naar onze openingstijden.