info@nextfloors.nl 0161 728 900

Betonlook gietvloer voor jouw woning of pand in Tilburg

Wil je jouw woning, winkel, kantoor of andere ruimte een unieke, industriële en stoere look geven? Kies dan voor een van de betonlook gietvloeren van Next Floors Tilburg. Wij hebben vast wel de geschikte betonlook vloer voor uw pand in Tilburg. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst 3 verschillende “betonlook” vloeren. Dit zijn de Betonlook Nature, de Betoonlook Flex en de Flex UV. Deze gietvloeren zijn door ons aan te leggen op elk soort ondergrond. Wij hebben hier dan ook veel ervaring mee. Ook helpen wij u met het uitkiezen van een geschikte betonlook gietvloer voor uw huis in Tilburg. Vraag nu vrijblijvend een gratis offerte aan bij Next Floors.

Karakteristieke uitstraling in Tilburg met Betonlook Nature

Wil jij jouw huis een authentieke beton ‘look’ geven? Kijk dan naar onze Betonlook Nature gietvloer. Voor deze vloer hebben wij een geavanceerd 3-4 millimeter systeem ontwikkeld. Hierdoor heeft de Betonlook Nature het natuurlijke uiterlijk van echt gevlinderd beton.

Eigenschappen

Deze gietvloer, kan net zoals al onze andere gietvloeren, worden toegepast op elk soort ondergrond. Dit is vooral te danken aan onze specifieke voorbehandeling technieken. Verder is de Betonlook Nature krasbestendig en vloeistofdicht. Ook is deze vloer geschikt voor gebruik met vloerverwarming of vloerkoeling.

In alle kleuren beschikbaar

Jij kunt zelf kiezen in welke kleur jij je Betonlook Nature gietvloer voor je woning of winkel in Tilburg wilt hebben. Wij bieden deze vloer namelijk in elk mogelijke kleur aan. Hierdoor is deze vloer ook zo veelzijdig. Hij past in winkels, kantoren, woningen en meer!

Onze beste vloer: de Betonlook Flex UV Tilburg

Onze Betonlook Flex is samen met de gewone Flex UV gietvloer onze kwalitatief beste vloer. Het grote voordeel van de Flex UV is, zoals de naam al een beetje verklapt, dat deze vloer bestand is tegen zonlicht. Normaliter verkleuren betonnen vloeren in de loop der jaren. Dit wordt veroorzaakt door zonlicht. Dankzij het gebruik van speciale technieken en coatings is dit bij onze Betonlook Flex UV niet het geval. Deze gietvloer is dus bij uitstek geschikt voor woningen of panden in Tilburg met veel zonlicht.

Krasbestendig en betere akoestiek

Hiernaast heeft de Flex UV nog een aantal indrukwekkende eigenschappen. De Flex UV gietvloer is bijvoorbeeld erg bestand tegen krassen en zorgt bovendien voor een betere akoestiek in jouw woning of pand. Omdat de vloer vloeistofdicht is, is deze makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ook scheurvorming is met deze vloer minimaal.

Voor elk soort pand

De Betonlook Flex UV is geschikt voor elk soort pand met veel zonlicht. Dankzij het tijdloze uiterlijk van de vloer is deze goed geschikt voor woningen, winkels, praktijken, kantoorpanden en meer. Deze vloer kan overigens aangelegd worden op elk soort ondergrond.

Woning of pand met vloerverwarming? Betonlook Flex

In feite is de Betonlook Flex hetzelfde als de Flex UV. Het enige verschil is dat de Flex UV is ontwikkelt voor woningen of panden met veel zonlicht. De ‘normale’ Flex daarentegen, is ontworpen voor ruimtes met erg weinig zonlicht. Denk hierbij aan kelders, zolders, kluizen of kantoren.

Compatibel met vloerverwarming en koeling

Veel betonlook vloeren kunnen niet goed tegen vloerverwarming of vloerkoeling. Dan kunnen er bijvoorbeeld scheuren ontstaan. Bij de Betonlook Flex van Next Floors is dit anders. Deze vloer is namelijk ontwikkeld met vloerverwarming in gedachte.

Eigenschap Betonlook Flex gietvloer

De Betonlook Flex lijkt dus erg op de Betonlook Flex UV. De vloer is bestand tegen krassen, zorgt voor een betere akoestiek en is bovendien erg gemakkelijk te onderhouden. Dit maakt ook dat deze vloer geschikt is voor allerlei verschillende toepassingen. Van winkels tot kantoorpanden, deze vloer past haast overal.

Duurzame productie

Wij hechten erg veel waarde aan het milieu. Daarom proberen wij zo min mogelijk materiaal te verspillen. Ook zijn al onze vloeren vervaardigd uit natuurlijke en plantaardige materialen. Alle oliën die wij gebruiken zijn tevens plantaardig. Bovendien maken wij alleen maar gebruik van ‘emissie-vrije’ producten.

Selectie fabrikanten en leveranciers

Next Floors heeft al meer dan 30 jaar ervaring op gebied van gietvloeren. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan met allerlei materialen en fabrikanten. Wij hebben aan de hand van onze ervaring de beste materialen en fabrikanten geselecteerd.

NOA-Afbouwgarantie

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven. Hieronder vallen allerlei afbouwbedrijven, zoals schilders, stukadoren en ook aanbieders van vloeren. Binnen de NOA hebben we een speciale garantie, de NOA-Afbouwgarantie, afgesproken. Met deze garantie verzekeren wij onze klanten dat wij alleen maar vakwerk leveren.

Next Floors herstelt jouw betonlook vloer in Tilburg

Wij zijn niet alleen maar aanbieders van nieuwe gietvloeren. Wij renoveren ook verouderde en beschadigde vloeren. Dit “Renew Concept” doen wij al een tijd lang. Ook voor de renovatie van uw betonlook vloer gebruiken wij alleen maar verantwoorde, emissie-vrije en plantaardige materialen en oliën.

Vraag nu een offerte aan

Ben je overtuigd en wil je weten hoeveel het gaat kosten om een nieuwe betonlook gietvloer bij jou in Tilburg te laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan moet je direct invullen in welke vloer je interesse je hebt, de oppervlakte van je pand of woning en meer. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een precieze raming van de kosten maken. Je ontvangt deze offerte vaak binnen één dag!

Wij helpen jou verder

Als je vragen hebt of advies wilt, kun je altijd contact opnemen. Wij beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder.

Showroom in Rijen

Wil je weten hoe jouw toekomstige betonlook vloer in Tilburg eruit gaat zien? Kom dan naar onze showroom in Rijen! Hier vind je al onze vloeren. Ook als je nog twijfelt tussen bepaalde vloeren, is het slim om snel een afspraak te maken. We helpen jou graag verder en geven professioneel advies. Dan weet je zeker dat je de geschikte gietvloer koopt.

Onze openingstijden

Doordeweeks zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00. Op zaterdagen zijn onze openingstijden anders. Dan zijn we open van 10:00 tot 16:00. In overleg kunnen we ook een afspraak inplannen buiten onze openingstijden om.

Adres showroom Next Floors in Rijen

Wij zijn gevestigd in de Ericssonstraat in Rijen, op nummer 2. Dit is slechts 10 minuten vanaf het centrum van Tilburg en een kwartiertje van Breda. Ook met alternatief vervoer, zoals het OV of de fiets, zijn wij goed bereikbaar.