info@nextfloors.nl 0161 728 900

Next Floors voor Betonlook gietvloer in Roosendaal

Wilt u uw huis of pand een ruig en stoer uiterlijk geven? Kies dan voor een van de industriële Betonlook gietvloeren van Next Floors voor uw woning of winkel in Roosendaal! Wij hebben twee soorten Betonlook vloeren in ons aanbod: de Betonlook Nature en de Betonlook Flex/Flex UV. Wij hebben bovendien veel ervaring op gebied van Betonlook gietvloeren. Wij kunnen deze vloeren leggen op haast alle ondergronden. Bovendien weten wij welk soort Betonlook gietvloer het meest geschikt is voor uw pand in Roosendaal! Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

Betonlook Nature voor ruige uitstraling

Bet u op zoek naar een “echt ruige” uitstraling? Dan is de Betonlook Nature misschien wel de vloer voor uw huis of pand in Roosendaal. Dankzij ons geavanceerd 3-4 millimeter systeem zijn wij erin geslaagd om u met de Betonlook Nature het echte, natuurlijke gevoel van gevlinderd beton te geven.

Op elke ondergrond

Wij kunnen de Betonlook Nature gietvloer leggen op elk mogelijke ondergrond. Hiervoor hebben wij speciale voorbehandeling technieken. Hierdoor kan deze vloer haast overal worden toegepast. Kantoren, woningen, appartementen, praktijken, winkels, noem maar op.

Eigenschappen Betonlook Nature Roosendaal

De krasgevoeligheid van de Betonlook Nature gietvloer is minimaal. In de vloer is bovendien kunststof verwerkt, waardoor de vloer scheurbestendig en vloeistofdicht is. Ook is de vloer geschikt voor vloerverwarming en beschikbaar in veel kleuren. U kunt dus kiezen welke kleur Betonlook het beste bij uw huis, kantoor, praktijk of winkel in Roosendaal past.

Vloer vaak in de zon? Kies voor Betonlook Flex UV

Een groot nadeel van onze Betonlook Nature gietvloer is dat deze verkleurt als deze voor een lange periode in het zonlicht staat. Dit gebeurt alleen als de vloer jarenlang in de zon staat. Toch kan dit een probleem vormen. Daarom hebben wij de speciale Betonlook Flex UV ontwikkeld. Deze variant is uitermate geschikt voor gebruik in het zonlicht. Door gebruik van speciale technieken verkleurt deze vloer niet. Daarnaast is deze vloer qua kwaliteit de beste gietvloer in ons aanbod.

In twee kleuren verkrijgbaar

Wij bieden de Betonlook Flex UV voor uw pand of woning in Roosendaal aan in twee gemêleerde kleuren. De mêleering zorgt voor een echt ‘betonlook’ effect.

Eigenschappen Betonlook Flex UV

Net zoals de Betonlook Nature is de Flex Uv slechts 3-4 mm dik en kan deze op ongeveer elk type ondergrond worden toegepast. Deze vloer is tevens erg veerkrachtig en dankzij de topcoat totaal niet krasgevoelig. In de praktijk zien we bovendien dat de vloer erg simpel te onderhouden is.

Betonlook Flex Roosendaal voor vloerverwarming

Samen de Flex UV is de Betonlook Flex ons kwalitatief beste gietvloer. Waar zit het verschil nu tussen de Flex UV en de ‘normale’ Flex? De Flex UV Betonlook gietvloer is vooral ontwikkelt als vloer die erg goed tegen zonlicht kan. Deze vloer verkleurt niet. De Betonlook Flex daarentegen, heeft deze eigenschap niet. Als deze gietvloer te lang in het zonlicht komt, zal die verkleuren. Waar de Betonlook Flex vooral geschikt voor is, zijn panden met vloerverwarming of vloerkoeling. Net zoals de Flex UV is de Betonlook Flex beschikbaar in twee gemêleerde kleuren.

Panden met weinig zonlicht

Wij raden de Betonlook Flex vooral aan voor panden met weinig zonlicht, zoals kelders of andere ondergrondse ruimtes. Anders loopt u de kans dat de vloer zal verkleuren.

Eigenschappen Betonlook Flex Roosendaal

Zoals we al zeiden is de Flex gietvloer geschikt voor gebruik met vloerverwarming. Verder is de vloer elastisch, waardoor deze erg krasbestendig is. Deze elasticiteit verbeterd bovendien de akoestiek van haast alle ruimtes. De vloer is bovendien vloeistofdicht en bestand tegen scheurvorming.

Groot aanbod betonlook vloeren Roosendaal

Wij hebben dus meerdere betonlook vloeren in ons aanbod. Wij begrijpen dat hieruit kiezen lastig kan zijn. Daarom helpen wij je zo veel als mogelijk. Je kunt ons altijd vragen stellen over welke vloer in jouw situatie het beste is, etc. Wij helpen je graag verder.

Duurzame productie

Wij als bedrijf hechten waarde aan verantwoordelijk ondernemen. Dit houdt ook in dat wij rekening moeten houden met onze omgeving en het milieu. Daarom zijn al onze vloeren geproduceerd uit zogenaamde emissie-vrije producten en plantaardige oliën. Wij hebben de beste fabrikanten en materialen geselecteerd. Deze selectie komt voort uit onze jarenlange ervaring op gebied van gietvloeren en materialen.

Aangesloten bij NOA

Wat houdt dat in, aangesloten bij NOA? De NOA is de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Hieronder vallen schilders, stukadoren en ook aanbieders van vloeren, zoals Next Floors. Binnen de NOA hebben we een speciale garantie afgesproken. Deze heet de NOA-Afbouwgarantie. Met deze garantie kunnen consumenten zeker zijn van het feit dat wij alleen maar producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Ook is er in deze garantie afgesproken dat beide partijen eerlijk en open moet zijn naar elkaar.

Renew concept betonlook vloer Roosendaal

Naast aanbieden en plaatsen van hoogwaardige gietvloeren hebben wij ook een ‘Renew Concept’. Dit houdt in dat wij je bestaande vloer gaan herstellen of opknappen. Ook hierbij gebruiken wij alleen maar duurzame middelen en plantaardige oliën.

Offerte aanvragen

Lijkt u een betonlook gietvloor voor Next Floors wel wat voor uw huis, winkel of kantoor in Roosendaal? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Je moet dan direct aangeven in welke vloer je interesse hebt, wat voor pand je hebt en hoe groot deze is. Dan krijg je snel een beeld van de kosten van de vloer.

Kom naar onze showroom!

Ben je nog niet helemaal overtuigd of twijfel je tussen onze Betonlook vloeren? Kom dan naar onze showroom in Rijen! Hier helpen wij jou graag verder en geven we persoonlijk advies. Ook kun je dan de gietvloeren bekijken. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Doordeweeks zijn wij open van 12:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Komen deze tijden jou niet zo goed uit? Het is ook mogelijk om een afspraak buiten de openingstijden te maken. Je kunt ons vinden in de Ericssonstraat in Rijen, op nummer 2. Ook zijn wij bereikbaar via de mail of de telefoon.